Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Φυσικό τελικό αποτέλεσμα ή έντονo; Μάθε ποιο είναι το σωστό.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Φυσικό τελικό αποτέλεσμα ή έντονo; Μάθε ποιο είναι το σωστό.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών και βλεφάρων είναι αναμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα beauty trends των τελευταίων ετών. Όλες οι γυναίκες, αλλά πλέον και άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος, απολαμβάνουν τα οφέλη του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου, στην ταμία του σούπερ μάρκετ,  στην υπάλληλο της τράπεζας, στην κομμώτρια σου ή στη celebrity της τηλεόρασης, θα δεις ότι έχει κάνει Ημιμόνιμο Μακιγιάζ. Είναι όμως αυτό το ζητούμενο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ; Να αντιλαμβάνεται κάποιος από απόσταση ότι έχεις κάνει Ημιμόνιμο Μακιγιάζ; Είναι αυτό το ποιοτικό και σωστό αποτέλεσμα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ;

ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup-9received_3188824724722696 received_4930107390429670Οι έμπειροι permanent makeup artists απαντούν κατηγορηματικά όχι και εξηγούν το γιατί. Στόχος του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών ή βλεφάρων είναι να αναδείξει την ομορφιά των φυσικών χαρακτηριστικών ενός προσώπου χωρίς υπερβολή, αλλά με διακριτικότητα. Το ιδανικό αποτέλεσμα είναι αυτό που οι άλλοι αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει αλλάξει στο πρόσωπο μας αλλά δεν μπορούν να αντιληφθούν τι ακριβώς είναι αυτό. Αυτό που δε θέλουμε σε καμία περίπτωση στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ μας είναι ένα κραυγαλέο αποτέλεσμα που δεν θα ταιριάζει σε όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Αντίθετα,  θέλουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς να μας δεσμεύει και χωρίς να προκαλεί σχόλια. Στις περιστάσεις που θέλουμε να έχουμε ένα έντονο αποτέλεσμα μακιγιάζ, το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών και βλεφάρων είναι ένας εξαιρετικός “βοηθός”, καθώς το σωστό σχήμα που έχει σχεδιάσει η έμπειρη permanent makeup artist υπάρχει ήδη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τονίσουμε τα σημεία που θέλουμε με ένα συμβατικό κραγιόν ή ένα μολύβι φρυδιών ή ματιών, ώστε να έχουμε ένα έντονο βραδινό μακιγιάζ.

received_504125651255217

received_668786247713279 Image-1

 

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ολοκληρώνεται συνήθως σε 2 συνεδρίες. Το αποτέλεσμα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ αμέσως μετά την εφαρμογή είναι έντονο. Συγκεκριμένα είναι 20-30% πιο έντονο από το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ο εξής: το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι μία διαδικασία που γίνεται μέσα στο δέρμα, στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος, ώστε το αποτέλεσμα  να έχει διάρκεια 1 έως 3 χρόνια. Αμέσως μετά την εφαρμογή κάθε συνεδρίας Ημιμόνιμου Μακιγιάζ λοιπόν θέλουμε ένα αποτέλεσμα κατά 20-30% εντονότερο από το τελικό, ώστε μετά τη φυσική ανανέωση των κυττάρων του προσώπου, που συμβαίνει κάθε περίπου 30 ημέρες, να έχουμε το φυσικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Image-1 (3) Image-1 (4) ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup-7Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αμέσως μετά την εφαρμογή του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, δε μπορούμε να συνεχίσουμε κανονικά τις δραστηριότητες μας ή να πάμε στη δουλειά μας, καθώς το αποτέλεσμα είναι σαν να έχουμε βάψει ελαφρώς έντονα με τα συμβατικά προϊόντα make up τα φρύδια, τα χείλη ή μάτια μας.Αν θες να διορθώσεις τυχόν ασυμμετρίες ή ατέλειες και να τονίσεις διακριτικά αλλά και διακριτά τα φρύδια, τα χείλη ή τα βλέφαρά σου, εμπιστεύσου τους permanent makeup artists του YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος