Ημιμόνιμο μακιγιάζ και Καλοκαίρι πάνε μαζί! Και ιδού η απόδειξη…

Ημιμόνιμο μακιγιάζ και Καλοκαίρι πάνε μαζί! Και ιδού η απόδειξη…

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία! Ιδανική περίοδος για να ξεκουραστούμε, ν’ αλλάξουμε παραστάσεις και να γεμίσουμε μπαταρίες. Θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και περιποιημένες όποια και αν είναι τα σχέδια μας.

Αλήθεια όμως, θέλεις πάντα ν’ αφιερώνεις 30 λεπτά κάθε πρωί για το καθημερινό μακιγιάζ σου; Που βγαίνοντας έξω θα αρχίσει να λιώνει

Φυσικά και όχι! Γι’ αυτό οι αρχές του καλοκαιριού είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσεις το Ημιμόνιμο μακιγιάζ που τόσο καιρό σκέφτεσαι. Με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια, τα χείλη ή τα βλέφαρα -ή ακόμη καλύτερα και στις τρεις περιοχές-  θα δείχνεις περιποιημένη όλη μέρα, από το πρωί ως το βράδυ χωρίς καθόλου κόπο!

Και το πιο σημαντικό; Θα έχεις φυσικά τονισμένα χαρακτηριστικά και στην παραλία! Χωρίς άγχος μην μουτζουρωθείς από το μολύβι, μην τρέξει η μάσκαρα ή αν το συμβατικό make up θα κάνει «μπαλώματα». Ενώ, για πιο glamorous εμφανίσεις το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη μάσκαρα, ένα highlighter για το πρόσωπο και όσα lipgloss σε φρουτένιες αποχρώσεις θες!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου ΚΑΙ ΟΧΙ Τατουάζ στο πρόσωπο!

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου δεν είναι τατουάζ. Όπως σε πολλές περιπτώσεις ακούμε να το μπερδεύουν. Αντιθέτως είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία που αποτελεί κλάδο της παραϊατρικής. Ακριβώς επειδή είναι Ημιμόνιμο, δεν διαρκεί για πάντα και δεν τραυματίζει καθόλου το δέρμα. Η διάρκεια του είναι συνήθως 1 έως 3 χρόνια, ενώ με την καθιερωμένη ανανέωση μετά από ενάμιση περίπου χρόνο και με αντηλιακή προστασία τους καλοκαιρινούς μήνες, το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο.

Ο μοναδικός και απαραίτητος σύμμαχος του Ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι φυσικά το αντηλιακό. Στο Your Permanent Beauty Expert θα βρείς την πλήρη σειρά δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων Heliocare με υψηλή φωτοπροστασία με ή χωρίς χρώμα και κάλυψη make up σε προνομιακή τιμή!

Το καλοκαίρι δεν θέλει υπερβολές και δραματικό μακιγιάζ! Τα έντονα μάτια και τα ματ κραγιόν θα βαρύνουν πολύ το στυλ σου και θα σε κάνουν να μοιάζεις πιο κουρασμένη. Εμπιστεύσου τις Ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert για να επιμεληθούν το look σου για να είναι αυτό το καλοκαίρι το πιο ξένοιαστο της ζωής σου!