Ημιμόνιμο μακιγιάζ και τις δύσκολες μέρες του μήνα!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ και τις δύσκολες μέρες του μήνα!

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ στο πρόσωπο εξελίσσεται σε μια από τις πιο αγαπημένες υπηρεσίες των γυναικών. Χαρίζει φυσικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Ωστόσο, αν και ολοένα περισσότερες γυναίκες ενημερώνονται σχετικά, υπάρχουν ακόμη κάποιες σκέψεις που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε.

Επιτρέπεται να κάνεις εφαρμογή κατά τη διάρκεια της περιόδου?

Η απάντηση είναι  ΝΑΙ! Φυσικά και μπορείς να κάνεις Ημιμόνιμο μακιγιάζ τις ημέρες της περιόδου αφού το αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την έμμηνο ρύση! Συχνά ακούμε φίλες να ρωτούν αν θα πονέσουν περισσότερο ή αν θα τους μείνει σωστά το χρώμα. Αγαπητή φίλη, θέλουμε να σε ενημερώσουμε και να σε καθησυχάσουμε πως ούτε θα πονέσεις περισσότερο ούτε θα επηρεαστεί η διάρκεια του αποτελέσματος.

Χάρη στην ειδική αναισθητική κρέμα που θα τοποθετήσει η ειδικός ο πόνος σχεδόν εξαφανίζεται. Δεν θα νιώσεις την παραμικρή ενόχληση. Ενώ οι ορμόνες που αυξάνονται λόγω της περιόδου δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την περιοχή των ματιών και των χειλιών.

Αυτό που χρειάζεται απλά να κάνεις είναι να χαλαρώσεις, να μην πιεις πολύ καφέ πριν την συνεδρία ώστε να μειώσεις πιθανώς το άγχος σου και να εξηγήσεις όσο καλύτερα γίνεται στην Ειδικό του Your Permanent Beauty Expert πώς ονειρεύεσαι το ιδανικό Ημιμόνιμο μακιγιάζ σου.

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η υπηρεσία που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου! Μπορεί  να προγραμματιστεί οποιαδήποτε ημέρα!

Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου!