Ημιμόνιμο μακιγιάζ πριν από τις διακοπές: Δες γιατί πρέπει να το τολμήσεις τώρα!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ πριν από τις διακοπές: Δες γιατί πρέπει να το τολμήσεις τώρα!

Για μας τις γυναίκες οι προετοιμασίες για τις διακοπές ξεκινούν πάντα αρκετό καιρό πριν την άδεια. Όλες θέλουμε να δείχνουμε πολύ εντυπωσιακές. Κάθε καλοκαίρι φέρνει μαζί του την υπόσχεση για έντονες στιγμές, πολλή διασκέδαση και γιατί όχι πολλές κατακτήσεις. Είναι λογικό να θέλουμε να ζήσουμε το καλοκαίρι μας με πάθος και ξενοιασιά, και το άγχος για το αν δείχνουμε όμορφες δεν χωρά στις αποσκευές μας!

Η λύση λοιπόν έρχεται με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ!  Φροντίζει να αναδείξουμε τα δυνατά σημεία του προσώπου μας με διακριτικό αλλά εκθαμβωτικό τρόπο. Μας βοηθά να έχουμε ένα απαλό μακιγιάζ όλη την ημέρα -και κυρίως στην παραλία- χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. Κάνοντας Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια, τα χείλη και τα βλέφαρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν μουτζουρώθηκες ή αν πρέπει να ανανεώσεις το look σου.

Ωστόσο, κάνοντας Ημιμόνιμο μακιγιάζ χρειάζεται να δώσεις έμφαση στα εξής:

  • Να εμπιστευτείς για την εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ αποκλειστικά μια πιστοποιημένη beauty expert και όχι οποιοδήποτε studio tattoo.
  • Η κατάλληλη περίοδος για να προγραμματίσεις το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι 2 εβδομάδες πριν από τις διακοπές. Χρειάζονται 10 με 14 ημέρες για να επουλωθεί  η περιοχή που έχουμε κάνει την εφαρμογή πριν εκτεθείς στην αλμύρα και τον ήλιο.
  • Να αποφύγεις το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας για μερικές μέρες.
  • Να φοράς αντηλιακή προστασία με δείκτη προστασίας +50. Φρόντισε το αντηλιακό που χρησιμοποιείς να το εφαρμόζεις με απαλές κινήσεις χωρίς να τρίβεις την περιοχή περίπου κάθε 2-3 ώρες.
  • Να φοράς καπέλο ώστε να προστατεύεις κάθε στιγμή το πρόσωπό σου.
  • Να μην αποχωρίζεσαι τα γυαλιά ηλίου.

Στο Your Permanent Beauty Expert σε περιμένουμε εγκαίρως για να δημιουργήσουμε μαζί την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου! Αυτό το καλοκαίρι σου ανήκει και με τη βοήθεια του Ημιμόνιμου μακιγιάζ θα το ζήσεις όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί.