Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη και πες αντίο στα ασύμμετρα και άτονα χείλη!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη και πες αντίο στα ασύμμετρα και άτονα χείλη!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν είναι ικανοποιημένη με τα χείλη της να ξέρετε  πως δεν είστε η μόνη. Πολλές γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες από το σχήμα, το μέγεθος ακόμη και με τη απόχρωση των χειλιών τους.

Όμως, η επιστήμη έχει προχωρήσει και μια μη επεμβατική μέθοδος κάνει θαύματα. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η συμβολή του ημιμόνιμου μακιγιάζ και της έμπειρης PMU Artist που θα κάνει τα «μαγικά» της.

Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε την έρευνά σας, να ζητήσετε να δείτε δουλειές με το πριν και το μετά και να κάνετε το δοκιμαστικό σας.

Μη διστάσετε να απορρίψετε μεθόδους που σάς φαίνονται ξεπερασμένες όπως το εμφανές περίγραμμα των χειλιών ή αν διαπιστώσετε πως το δοκιμαστικό δεν  καλύπτει τις προσδοκίες σας ή η τιμή είναι δυσανάλογα φτηνή σε σχέση με το πραγματικό κόστος της τεχνικής.

Να θυμάστε πως το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια αναίμακτη διαδικασία, δεν έχει παρενέργειες και εγγυάται ένα sexy χαμόγελο με την προϋπόθεση πως έχετε πέσει στα σωστά χέρια και όχι σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση των νέων τεχνικών ή και εμπειρία.