“Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χρόνια του κορονοίου”

“Ημιμόνιμο Μακιγιάζ στα χρόνια του κορονοίου”

Ο κορονοϊός είναι περίπου 2 χρόνια στη ζωή μας! Τηλεργασία , rapid test, pcr, lockdown…Έννοιες κάποτε άγνωστες σε εμάς, πλέον αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας…Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, η ζήτηση για ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει αυξηθεί.. Ένας από τους λόγους είναι πως εξαιτίας της τηλεργασίας το μακιγιάζ έχει γίνει πιο μίνιμαλ και φυσικό. Κανείς δεν κυκλοφορεί με τρέσα βλεφαρίδων στο σπίτι του..

Αρκεί, λοιπόν, το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών και χειλιών ώστε λίγα λεπτά αφού ξυπνήσεις, να είσαι έτοιμη για ένα επαγγελματικό meeting μέσω Skype. Το μόνο που έχεις να κάνεις, για να φαίνεσαι άψογη στην κάμερα, είναι να βάλεις λίγη πούδρα και μάσκαρα, αφού τα φρύδια και τα χείλη σου είναι μόνιμα καλοσχηματισμένα κ ελαφρώς τονισμένα. Από την άλλη, η χρήση μάσκας είναι πλέον το μόνιμο “αξεσουάρ” στο πρόσωπό μας καθημερινά, καθώς δε μπορείς να μπεις σε κανένα εσωτερικό χώρο χωρίς αυτήν…

Η αναπόφευκτη πολύωρη χρήση της, προκαλεί ερεθισμό στα χείλη σου εξαιτίας της υγρασίας που δημιουργείται στο στόμα από την ανάσα. Αυτό σημαίνει ότι η τοποθέτηση κραγιόν είναι δυσάρεστη, αφού τα κραγιόν αφυδατώνουν επιπλέον τα ήδη ταλαιπωρημένα χείλη. Αν, βέβαια, τα χείλη σου είναι ανθεκτικά, μπορείς να φορέσεις το κραγιόν σου, ώστε να φαίνεσαι περιποιημένη στους εξωτερικούς χώρους, που η χρήση της δεν απαιτείται. Ή μήπως όχι; Μάλλον ούτε τότε κραγιόν και μάσκα συνδυάζονται.. Καθώς όταν φοράς μάσκα και κραγιόν, η μάσκα κολλάει πάνω στο κραγιόν και λεκιάζει. Το αποτέλεσμα είναι άβολο στην αίσθηση και αντιαισθητικό στην όψη αφού αφαιρεθεί η μάσκα, καθώς το χρώμα έχει βγει εκτός περιγράμματος. Γι’ αυτούς τους λόγους, το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών είναι μονόδρομος. Δεν αφυδατώνει και δεν ερεθίζει τα χείλη και μένει πάντα στη θέση του! Το αποτέλεσμα είναι, μόνιμα καλοσχηματισμένα και ροδαλά χείλη!

Να σημειωθεί ότι ο εμβολιασμός κατά του covid19 δεν επηρεάζει ούτε το αποτέλεσμά ούτε την εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και την ίδια μέρα. 

Το Your permanent beauty expert είναι εξειδικευμένο κέντρο αποκλειστικά ημιμόνιμου μακιγιάζ. Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος