Ημιμόνιμο μακιγιάζ των 50 ευρώ. Τι να προσέξω και γιατί το χαμηλό κόστος πρέπει να με προβληματίσει.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ των 50 ευρώ. Τι να προσέξω και γιατί το χαμηλό κόστος πρέπει να με προβληματίσει.

Εδώ και καιρό σκέφτεσαι να κάνεις ημιμόνιμο μακιγιάζ. Το έχεις δει στις φίλες σου και στις celebrities και είσαι πεπεισμένη ότι είναι ένα υπέροχο δώρο για τον εαυτό σου. Ακριβώς οτι χρειάζεσαι για να σου “λύσει” τα χέρια. Θα σου προσφέρει καλοσχηματισμένα φρύδια ή χείλη για τουλάχιστον ένα έτος, χωρίς να σπαταλάς κάθε μέρα χρόνο για να πετύχεις το ιδανικό σχήμα. Ενώ, λοιπόν, έχεις ξεκινήσει την αναζήτηση, “πέφτεις” πάνω σε διάφορες δελεαστικές προσφορές. “Ημιμόνιμο μακιγιάζ με μόνο 50 ευρώ!” “Καταπληκτική τιμή!”, σκέφτεσαι. Ή μήπως όχι;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αν θέσουμε ως δεδομένο οτι θέλουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και άριστες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία αλλά και στο χώρο που εφαρμόζεται, το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μία κοστοβόρα υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι για να έχουμε το αποτέλεσμα που έχουμε φανταστεί, πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις:

1. Η ειδικός που θα εφαρμόσει το ημιμόνιμο μακιγιάζ θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένη και καταρτισμένη με πολυετή εμπειρία, καθώς η διαδικασία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, γνώσεις και “τέχνη”. Στην αντίθετη περίπτωση, το αποτέλεσμα ενδέχεται να είναι απογοητευτικό και συνήθως η διόρθωση του είναι εξαιρετικά χρονοβόρα και κοστίζει ιδιαίτερα. Μάλιστα, κάποιες φορές η διόρθωση ενός κακής ποιότητας ή αισθητικής ημιμόνιμου μακιγιάζ, καθίσταται αδύνατη.
2. Τα μηχανήματα και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας και ευρωπαϊκής προέλευσης, ώστε να διέπονται από τους αντίστοιχους κανονισμούς. Για παράδειγμα, στο Your Permanent Beauty Expert χρησιμοποιούνται χρωστικές και μηχανήματα της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας Biotek. Ο εξοπλισμός και οι χρωστικές ασιατικής προέλευσης θεωρούνται κάκιστη επιλογή, καθώς είναι χαμηλής ποιότητας με αδιευκρίνιστες επιπτώσεις στην υγεία και γι’ αυτό η τιμή τους είναι εξαιρετικά χαμηλή.
3. Οι συνθήκες υγιεινής στο χώρο που εφαρμόζεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ θα πρέπει να είναι άριστες. Η αποστείρωση των εργαλείων και του χώρου μετά από κάθε εφαρμογή είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Οι βελόνες είναι μιας χρήσης και χρησιμοποιούνται προστατευτικά καλύμματα σε όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τα εργαλεία και με τον πελάτη. Επίσης, η ειδικός φοράει γάντια μιας χρήσης και μάσκα. Να σημειωθεί πως οποιαδήποτε παράληψη στις συνθήκες υγιεινής με σκοπό τη μείωση των λειτουργικών εξόδων ενός κέντρου ημιμόνιμου μακιγιάζ, μπορεί να συμβάλει στη μετάδοση νοσημάτων.

 

main-qimg-bb897e4653b0eb77b74e8277162c7b34-c

“Ημιμόνιμο μακιγιάζ των 50€”

ημι-μόνιμο-μακιγιάζ-φρυδιών-κέντρα-ομορφιάς-ημιμόνιμου-μικροχρωμάτωσης-αισθητικός-φρύδια-συνεδρίες-σχήμα-ομορφιά-imimonimo-permanent-makigiaz-makeup17

Ημιμόνιμο μακιγιάζ by YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT

ξκξκνξκσνκχδαξσξμδκσξμκνξνξαξχκαχκξαχξ’  μ νκμψλμκψ΄σζ,κά,δχά,χδά.λφψ’σ΄ψ’σψ.΄’σ/μκ,μλ,λ,κλδχκ,λα,΄ζσλ

Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι είναι ανέφικτο ένα κέντρο ημιμόνιμου μακιγιάζ να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα 50 ευρώ και παράλληλα να καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις. Δυστυχώς πλέον υπάρχουν αναρίθμητοι permanent makeup artists και κέντρα αισθητικής ή ακόμα και κομμωτήρια, που προσφέρουν ημιμόνιμο μακιγιάζ σε δελεαστικές τιμές και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο.

Η επίσκεψη σε ένα τέτοιο χώρο αισθητικής ελλοχεύει ποικίλους κινδύνους. Οι κακής ποιότητας χρωστικές μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή να αλλάξουν χρώμα με την πάροδο του χρόνου. Σίγουρα κανένας δε θέλει να καταλήξει με κόκκινα ή πράσινα φρύδια.

Επίσης, ανεπαρκώς αποστειρωμένοι χώροι και εργαλεία, γίνονται πηγές μετάδοσης ασθενειών. Λόγω της απειρίας ή της έλλειψης γνώσεων της ειδικού, μπορούν να προκληθούν στο δέρμα ουλές, που δεν επανορθώνονται ή κάποιο αντιαισθητικό αποτέλεσμα, που για να διορθωθεί θα χρειαστεί αρκετές κοστοβόρες συνεδρίες αφαίρεσης ημιμόνιμου μακιγιάζ.
Συμπερασματικά, είναι προτιμότερο να αποταμιεύσεις χρήματα για να κάνεις ημιμόνιμο μακιγιάζ σε κάποιο αξιόπιστο κέντρο, παρά να επιλέξεις κάποιο αμφιβόλου ποιότητας, καθώς η διόρθωση του κακού αποτελέσματος θα κοστίσει πολύ περισσότερο. Να επισημάνουμε ότι η διαδικασία της διόρθωσης συνήθως είναι επίπονη και κάποιες φορές αδύνατη. Μια τέτοια εμπειρία μπορεί να γίνει τραυματική για την ψυχολογία μιας γυναίκας και να επηρεάσει την αυτοπεποίθησή της.
κκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκ
Το Your Permanent Beauty Expert είναι εξειδικευμένο κέντρο αποκλειστικά ημιμόνιμου μακιγιάζ. Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος