Είναι καλή περίοδος να κάνω τώρα στις γιορτές ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Είναι καλή περίοδος να κάνω τώρα στις γιορτές ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Θα απαντήσουμε καταφατικά, για πολλούς λόγους. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, είναι μια τεχνική που θέλει χρόνο και υπομονή τόσο από την πλευρά της πελάτισσας όσο και από την PMU Artist. Αυτό- πρακτικά- σημαίνει πως όσο λιγότερο αγχωμένες είμαστε από τις υποχρεώσεις μας ( σχολεία, παιδιά, δουλειά κλπ), τόσο περισσότερο χρόνο μπορούμε να διαθέσουμε για τον εαυτό μας και συνάμα να απολαύσουμε και τη διαδικασία… γιατί μας αξίζει…

Επιπλέον, είναι καλό για την ψυχολογία μας να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας δίνοντάς του ένα δώρο  ψυχικής ανάτασης και βέβαια αναβαθμισμένης εικόνας. Τι πιο σημαντικό λοιπόν στο μεσοδιάστημα μεταξύ των  Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς να φροντίσουμε τους εαυτούς μας; Είναι ένας από τους στόχους που πρέπει να βάλουμε στην κορυφή της  λίστα μας γιατί η ομορφιά είναι επένδυση τόσο στον εαυτό μας και στην αυτοπεποίθησή μας όσο και στην επαγγελματική και προσωπική μας ζωή.

Τέλος, στις γιορτές δεχόμαστε πολλές προσκλήσεις.  Φανταστείτε πόσο χρόνο γλιτώνετε καθημερινά αν  έχετε προβεί στη τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ και πόσο λαμπερές και φρέσκιες θα δείχνετε. Μεταξύ μας, ως γυναίκες, μην μου πείτε πως δεν το επιθυμείτε….!

Χρήσιμα tips:

  1. Κλείστε εγκαίρως το ραντεβού σας με την PMU Artist προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.
  2. Φροντίστε να απέχει η συνεδρία σας 2 με 3 ημέρες από μια σημαντική εκδήλωση/ event προκειμένου να «ξεκουραστεί» το πρόσωπό σας από πιθανό ελαφρύ οίδημα που υποχωρεί μετά από λίγες ώρες.
  3. Μπορείτε να βαφτείτε άφοβα όπου δεν έχει παρέμβει η PMU artist, αν και καλό θα ήταν- αν είστε σε διακοπές- να αφήσετε το δέρμα σας να αναπνεύσει και να απορροφήσει όλα τα ενεργά συστατικά μιας καλής ενυδατικής κρέμας.
  4. Μην εμπιστευτείτε το πρόσωπό σας σ’ ένα ινστιτούτο με γνώμονα μόνο την τιμή ή μια δελεαστική προσφορά. Το πρόσωπό σας είναι το διαβατήριό σας που σημαίνει επένδυση στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια.
  5. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε με τη μια ένα full ημιμόνιμο μακιγιάζ, αν οι οικονομικές σας απολαβές δεν το επιτρέπουν στην παρούσα στιγμή.Προτιμότερο να περιμένετε και να μην κάνετε πειράματα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το καλό αποτέλεσμα είναι τελικώς και οικονομικό!