Κάθε μέρα άψογο μακιγιάζ στα βλέφαρα με μηδενικό κόπο!

Κάθε μέρα άψογο μακιγιάζ στα βλέφαρα με μηδενικό κόπο!

Eyeliner με σκιά από τους ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert

Επιθυμείς τέλειο μακιγιάζ χωρίς κόπο? Σου προτείνουμε ημιμόνιμο μακιγιάζ στα βλέφαρα! Δοκίμασε την τεχνική eyeliner με σκιά η οποία θα αναδείξει την φυσική ομορφιά των ματιών σου. 

Πρόκειται για μια πολύ σύγχρονη τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ που θα απαλλάξει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας ή και επαγγέλματος από την καθημερινή ενασχόληση του μακιγιάζ των ματιών. Πρόκειται για την επανάσταση του 21ου αιώνα που δίνει χαρά στην κάθε γυναίκα που επιθυμεί να  μαγνητίζει με το βλέμμα της.

Είναι μια μέθοδος αναίμακτη, χωρίς πόνο και παρενέργειες , αν γίνει από έμπειρη PMU Artist και χρωστικές αρίστης ποιότητος, όπως της BIOTEK.

Είναι η καλύτερη επιλογή για ένα καθημερινό ελαφρύ μακιγιάζ ματιών. Το χρώμα της σκίασης θα το επιλέξετε εσείς  σε τόνους όπως το μαύρο, γκρι, ανθρακή, σκούρο καφέ, λαδί  ό,τι δηλαδή σάς ταιριάζει καλύτερα.

Ο συνδυασμός του μόνιμου eyeliner σε μια λεπτή γραμμή πάνω στη ρίζα των βλεφάρων σας  με μόνιμη σκιά στα μάτια θα σάς προσδώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς θα νιώθετε ότι τα μάτια σας είναι πάντα εκφραστικά κι επαγγελματικά βαμμένα.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα μάτια δε θα σάς εμποδίσει να τονίσετε με τις συμβατικές σκιές και το eyeliner πιο έντονα τα μάτια σας για μια βραδινή έξοδο ή μια επαγγελματική υποχρέωση. Απεναντίας, θα αποτελέσει οδηγό για να κάνετε το δικό σας μακιγιάζ ακολουθώντας τις σκιάσεις της έμπειρης αισθητικού.

Η συμβουλή μας; Τονίστε τα φρύδια σας μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ και βάλτε extensions βλεφαρίδων. Αν μάλιστα κάνετε κι ένα ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη θα μας ευγνωμονείτε διπλά και θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε στο παρελθόν χωρίς.

Μην ξεχνάτε πως το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που η ζέστη στη χώρα μας είναι αφόρητη και ξεκινάει από το Μάιο. Κρατάει σταθερό το μακιγιάζ σας ακόμη κι αν ιδρώσετε ή πάτε στην παραλία.

Για να προλάβετε να είστε έτοιμες το καλοκαίρι, κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας δεδομένου πως θα χρειαστεί περίπου ένας μήνας μεταξύ της πρώτης και δεύτερης συνεδρίας για ένα ολοκληρωμένο τελικό  αποτέλεσμα!