Κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ μου?

Κάθε πότε πρέπει να ανανεώνω το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ μου?

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ σε Φρύδια, Χείλη & Βλέφαρα για να έχει πάντα άψογο χρώμα να είναι καλοσχεδιασμένο και περιποιημένο πρέπει να ανανεώνεται κάθε 12 με 18 μήνες.

Η ανανέωση είναι μία εφαρμογή, ένα δίωρο ραντεβού στο οποίο η ειδικός μας θα εξετάσει το αποτέλεσμα που έχει μείνει από την τελευταία φορά,μέσα από συζήτηση, θα σας προτείνει αλλαγές στο χρώμα και στο σχήμα που μπορεί να θέλετε ή κρίνει εκείνη απαραίτητες για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ είναι μια εφαρμογή που γίνεται πολύ επιδερμικά, το χρώμα ξεθωριάζει πολύ φυσικά στην απόχρωση που έχετε επιλέξει. Σε κάποιες πιο σπάνιες περιπτώσεις μπορεί η ανανέωση να προτείνεται νωρίτερα από το χρόνο καθώς κάποια πιο ευαίσθητα, λιπαρά δέρματα έχουν την τάση να μην κρατάνε την χρωστική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό βεβαία δεν αναιρει το γεγονός ότι μπορούμε να έχουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Trivia: Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην φωτογραφία ένα φαινόμενο που παρατηρούμε στο Your Permanent Beauty Expert είναι ότι μετά το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ αυξάνεται η τριχοφυΐα στην περιοχή των φρυδιών.

Για ραντεβού και πληροφορίες καλέστε μας στο 211 215 45 27 & 210 3000 400.
Θα μας βρείτε Σύνταγμα (Όθωνος 4) & Χαλάνδρι (Βασιλέως Γεωργίου 16).