Λάμψε όπως σου αξίζει!

Αν στόχος σου για το 2020 είναι να κυκλοφορείς και να λάμπεις, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο, γιατί το “Your Permanent Beauty Expert” σου έχει τις κατάλληλα εργαλεία!

Το εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου μακιγιάζ παρουσιάζει τις τέσσερις βασικές εφαρμογές με την μοναδική μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. Εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να δώσεις προσωπικότητα στην  εικόνα σου, με τα πιο εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα! Wow! Οι θεραπείες είναι εντελώς ανώδυνες και το αποτέλεσμα του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών, ματιών και χειλιών διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια.

xmas-party-style

 «Τρίχα-Τρίχα» (hair stroke)

Είναι η πιο δημοφιλής τεχνική, η οποία επιτρέπει τον σχεδιασμό μεμονωμένων τριχών, σαν να ήταν δικές σας φυσικές τρίχες. Η έμπειρη ειδικός «τοποθετεί» τις νέες τρίχες σύμφωνα με τον τρόπο που μεγαλώνουν οι δικές σας. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι μια από τις πιο δύσκολες και απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες. Εκτελώντας σωστά την τεχνική «τρίχα-τρίχα» τα φρύδια φαίνονται τόσο φυσικά, που δεν θα καταλαβαίνει σχεδόν κανένας ότι έχετε κάνει Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ.

«Ελαφρά Σκίαση» (light shadow)

Άλλη μια φυσική επιλογή είναι η ελαφρά σκίαση στα φρύδια, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν να έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Είναι και αυτή μια πολύ όμορφη τεχνική και προτιμάται κυρίως όταν έχουμε ομοιόμορφη τριχοφυΐα στα φρύδια, αλλά επιθυμούμε να τα τονίσουμε ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, θα προηγηθεί συμβουλευτική συζήτηση για την επιλογή της πιο κατάλληλης τεχνικής που να ταιριάζει στην δική σας περίπτωση και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Lashliner & Eyeliner

Η πρώτη εφαρμογή δίνει διακριτικό αποτέλεσμα καθώς μια ανεπαίσθητη γραμμή στη βάση των βλεφαρίδων τις κάνει να δείχνουν πιο πυκνές. Η δεύτερη εφαρμογή δίνει συμμετρικό και επαγγελματικά “τραβηγμένο” βλέμμα που αναδεικνύει την ομορφιά των ματιών σας, κάνοντάς τα πιο “αμυγδαλωτά”, πιο θηλυκά και σέξι.

«Full Lips»

Διορθώστε τυχόν ασυμμετρίες και τελειοποιήστε το σχήμα των χειλιών προσθέτοντας χρώμα ώστε να δείχνουν ζουμερά και νεανικά! Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει, με τη βοήθεια της ειδικού του κέντρου μας, για να είστε λαμπερή κάθε στιγμή της ημέρας και νύχτας!

xmas-party-makeup-look

Στο Your Permanent Beauty Expert θα σε βοηθήσουμε να βρεις τι σου ταιριάζει.  Έτσι θα αναδείξεις το μοναδικό χαρακτήρα σου!

Tip για μόνιμη λάμψη: Ανανέωνε τακτικά το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ σου!

Ξεκίνησε το 2020 λαμπερά και είναι στο χέρι σου να συνεχίσεις να δείχνεις και να νιώθεις ξεχωριστή χωρίς ιδιαίτερο κόπο!