Μάσκαρα φρυδιών: Το πιο hot beauty trend της σεζόν!

Μάσκαρα φρυδιών: Το πιο hot beauty trend της σεζόν!

Τα γεμάτα και καλοσχηματισμένα φρύδια, αποτελούν τελευταία τάση της μόδας. Πολλά μοντέλα και ηθοποιοί όπως η Audrey Hepburn, η  Elizabeth Taylor, Cara Delevinge, Camilla Belle και η Brooke Shields ακολούθησαν την εν λόγω τάση θέλοντας να μας παραπέμψουν στην εποχή της κλασσικής ανεπιτήδευτης ομορφιάς που στο παρελθόν οι γυναίκες αγαπήσαμε πολύ.

Υπάρχουν γυναίκες και άντρες που δεν έχουν κενά στα φρύδια τους, κακοσχηματισμένες ατίθασες λεπτές και μικρές τριχούλες και από φύση είναι προικισμένοι με ένα υπέροχο σχήμα και χρώμα. Οι λιγότερο τυχεροί ή οι άνθρωποι που άρχισαν να βλέπουν λευκές τρίχες έχουν στη διάθεσή τους ένα θαυματουργό προϊόν που έρχεται να διορθώσει κάθε ατέλεια. Και ναι μιλάμε για τη μάσκαρα φρυδιών! Ένα καινοτόμο προϊόν που θα βρείτε σε πολλές εταιρίες καλλυντικών.

Αφαιρείται πολύ εύκολα και υπάρχει και σε αδιάβροχη μορφή πράγμα πολύ εξυπηρετικό αφού δίνει λύση σε προβλήματα όπως λιπαρότητα, ιδρώτα ή νερό που θα μας έφερναν σε δύσκολη θέση.

Η τέλεια κάλυψη των λευκών αποτελεί λύση στο πρώτο σοκ που όλοι περνάμε βλέποντας τις  άλλοτε σκούρες τρίχες να μετατρέπονται σε λευκές. Επιπλέον οι περισσότερες μάσκαρες φρυδιών διαθέτουν ειδικό βουρτσάκι που χωρίς δυσκολία καλύπτουν ομοιόμορφα και τις πιο λεπτές τριχούλες τιθασεύοντας συγχρόνως το φρύδι. Η ευκολία της χρήσης προσφέρει άψογη εφαρμογή ακόμα και σε αρχάριες στο μακιγιάζ. 

Στο εμπόριο, θα βρείτε τις κλασσικές αποχρώσεις φρυδιών όπως Dark Blond, Medium Brown και Dark Brown. Η μέση τιμή στο λιανεμπόριο κυμαίνεται  από 3,90€ και φτάνει έως τα 23€. Το δε κόστος διαμορφώνεται με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της κάθε εταιρίας.

Οι beauty Experts μας προτείνουν την χρωματισμένη νέα μάσκαρα φρυδιών Golden Rose σε μορφή τζέλ. Καθορίζει, σχηματίζει τέλεια και δίνει ένα ελαφρύ χρώμα στα φρύδια σας, με εντελώς φυσικό αποτέλεσμα και υφή που στεγνώνει αμέσως!

Tips:

  • Προτιμήστε μια μάσκαρα κοντά στον τόνο του φυσικού σας φρυδιού ώστε το αποτέλεσμα να μη ξενίσει ούτε εσάς αλλά ούτε και τους γύρω σας.
  • Για φυσικό αποτέλεσμα κάνουμε ένα ελαφρύ πέρασμα/βούρτσισμα ώστε το βλέμμα μας να είναι έντονο αλλά όχι άγριο.
  • Προτιμήστε  ένα προϊόν σε gel σύνθεση με χρώμα καθότι το αποτέλεσμα αν και στην αρχή είναι κολλώδες μετά δείχνει πολύ φυσικό καθότι τιθασεύει και τη φορά των τριχών.
  •  Διαλέξτε εταιρίες  που η μάσκαρα φρυδιών είναι χωρίς parabens, gluten και δεν είναι δοκιμασμένες σε ζώα.

Είναι μια μέθοδος πρακτική και οικονομική σε συνδυασμό με το ημιμόνιμο μακιγιάζ  θα αγαπήσετε πολύ και θα γίνει αχώριστος σύμμαχός σας!

Μπορείτε να προμηθευτείτε την μάσκαρα σε μοναδική τιμή και τα προϊόντα Golden Rose στα κέντρα μας ( Χαλάνδρι, Βασιλέως Γεωργίου 16 & Σύνταγμα, Όθωνος 4).