Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ σε βοηθά να “κρύψεις” τις ατέλειες του προσώπου σου!

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ σε βοηθά να “κρύψεις” τις ατέλειες του προσώπου σου!

Κάθε γυναίκα έχει να σου πει για κάτι που δεν της αρέσει στο πρόσωπό της, κάτι που την κάνει να νιώθει ανασφάλεια. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σου κάποια tips & tricks που θα βοηθήσουν να κρύψεις τις μικρές ατέλειες που σε ενοχλούν. 

Το κοινό μυστικό των αισθητικών και makeup artists είναι να τονίζεις τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σου. Με αυτόν τον τρόπο τα βλέμματα των άλλον πάνε κατευθείαν στα σημεία που θες ΕΣΥ να τονίσεις! Το ΠΩΣ θα τα τονίσεις είναι το εύκολο σημείο… Με επαγγελματικό και φυσικά ποιοτικό ημιμόνιμο μακιγιάζ!  

Σου παρουσιάζουμε κάποια παραδείγματα για το πως μπορεί να σε βοηθήσει το ημιμόνιμο μακιγιάζ :

Καθοδικά ή μικρά μάτια: H “μαγεία” του μακιγιάζ είναι ότι μπορεί να μεταμορφόσει το σχήμα των ματιών μας. Κάθε γραμμή Eyeliner έχει και διαφορετικές δυνατότητες. Η κλασσική γραμμή eyeliner προσφέρει ανοδικό βλέμμα ενώ το lashliner δίνει ένταση στις αχνές βλεφαρίδες. Το “γατίσιο” αποτέλεσμα χάρις την τεχνική Εyeliner με σκιά δίνει βλέμμα ακαταμάχητο στα πιο μικρά μάτια.

Μικρά χείλη: Ίσως το μεγαλύτερο προνόμιο του ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι ότι κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο ζουμερά. Διορθώνοντας το σχήμα και δίνοντας ένταση με ένα διακριτικό χρώμα, τα χείλη μοιάζουν μεγαλύτερα. Επιπλέον η σωστή απόχρωση μπορεί να κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά!

Ρυτίδες στο μέτωπο ή στα μάτια: Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί PMU artists του εξωτερικού ονομάζουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια “Eyebrow lift”. Τα σωστά σχηματισμένα φρύδια προσφέρουν ανοδικό και κυρίως ξεκούραστο βλέμμα.

Ακμή ή μικρά σημάδια: H περιποιημένη εμφάνιση και ένα ολοκληρωμένο full face μακιγιάζ έχει την “δύναμη” να σου αλλάξει την όψη. Όταν όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν τονιστεί με τον καλύτερο τρόπο τα σημαδάκια από ακμή ή σπυράκια που βγάζουμε κατά καιρούς μοιάζουν ασήμαντα.

 

Γιατί ημιμόνιμο μακιγιάζ και όχι πιο επεμβατικές λύσεις?

Αν είσαι λάτρης του φυσικού αποτελέσματος και θες αποτέλεσμα με διάρκεια χωρίς επεμβατικές ενέργειες τότε είσαι η κατάλληλη υποψήφια. Αυτό βέβαια δεν αναιρει το γεγονός ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ συνδυάζεται με ενέσιμες θεραπείες ή πλαστικές επεμβάσεις.

 

 

Με το περιποιημένο μακιγιάζ που θα αποκτήσεις στο Your Permanent Beauty Expert, χωρίς υπερβολές, βάσει μετρήσεων για να αναδειχθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά σου, όχι μόνο θα είσαι ακαταμάχητη όλη μέρα αλλά θα απαλλαχθείς και από την πιθανή κούραση που δημιουργεί το στρες της καθημερινότητας!