Μάθε τα πάντα για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που θες τόσο να αποκτήσεις από τους TOP του κλάδου… τους ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert!!

Μάθε τα πάντα για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που θες τόσο να αποκτήσεις από τους TOP του κλάδου… τους ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert!!

Αυτό το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου από τις 12.30 έως τις 14.30, σε περιμένουμε στο πιο κεντρικό σημείο της Ελλάδας, στην Πλατεία Συντάγματος όπου οι beauty experts μας θα απαντήσουν σε όλες τις απορίες σου σχετικά με το ΗμιΜόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών, χειλιών & βλεφάρων, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πρόβα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το ιδανικό σχήμα για εσένα!

Φυσικά έχουμε ετοιμάσει και ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ! Όσες φίλες κλείσουν το ραντεβού τους θα επωφεληθούν από την προνομιακή έκπτωση!!

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ είναι μια επέμβαση στα χαρακτηρίστηκα του προσώπου. H επιλογή του ειδικού που θα σας κάνει την εφαρμογή είναι υψίστης σημασίας. Είναι προτεραιότητα μας να νιώσετε άνεση και ασφάλεια στο να προχωρήσετε στην εφαρμογή του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ στα κέντρα μας.

Έχουμε δημιουργήσει την υπηρεσία «Πρόβα Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ» ένα ραντεβού στο οποίο η ειδικός μας θα σχεδιάσει με απλό μολύβι την περιοχή (φρύδια, χείλη, βλέφαρα) βάση προσωπολογίας. Θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε μαζί της ώστε να σας λυθούν όλες οι απορίες που μπορεί να έχετε για την εφαρμογή. Θα μάθετε ποια τεχνική, πιο σχήμα ποια απόχρωση θα σας ταιριάξει καλύτερα ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε από κοντά το προσωπικό μας, οπού είναι και ζωντανό δείγμα της δουλείας μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά!

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 211 215 45 27 & 210 3000 400.