Με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ δημιουργούμε αψεγάδιαστα και σαγηνευτικά χείλη!

Με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ δημιουργούμε αψεγάδιαστα και σαγηνευτικά χείλη!

Τα χείλη είναι η αγαπημένη μας περιοχή εφαρμογής Ημιμόνιμου μακιγιάζ για αρκετούς λόγους! Αρχικά, λατρεύουμε τα χείλη γιατί μπορούμε να πειραματιστούμε με τα σχήματα και τα χρώματα. Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε για κάθε εφαρμογή πάνω από 3 ή 4 διαφορετικές αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσουμε άψογο αποτέλεσμα. Που φυσικά ικανοποιεί τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε γυναίκας!

Ένας ακόμη λόγος που αγαπάμε το Ημιμόνιμο μακιγιάζ στα χείλη είναι γιατί μπορούμε να «αλλάξουμε» το σχήμα τους. Είτε για λόγους αισθητικής όπως κάποιες ασυμμετρίες είτε γιατί η ενδιαφερόμενη θέλει να τολμήσει μια μεγαλύτερη αλλαγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε όποιο σχήμα θέλουμε σεβόμενοι πάντα τα φυσικά χαρακτηριστικά της!

Είτε έχεις πολύ λεπτά χείλη και θες να τα γεμίσεις, είτε κάποιο χείλος είναι πιο λεπτό και θες να δείχνουν ίσα, είτε θέλεις γενικότερα να δώσεις μεγαλύτερο όγκο…η λύση είναι πάντα το Ημιμόνιμο μακιγιάζ!

Στο Your Permanent Beauty Expert γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητη. Η περιοχή των χειλιών και πως εύκολα μπορεί κάτι να πάει στραβά! Γι’ αυτό έχουμε εκπαιδευτεί στις πιο πρωτοποριακές τεχνικές παγκοσμίως και χρησιμοποιούμε μόνο υποαλλεργικές και πιστοποιημένες χρωστικές ΒΙΟΤΕΚ.

Έλα στο Κέντρο μας και μαζί θα βρούμε τι σου ταιριάζει καλύτερα. Οι Ειδικοί του Your Permanent Beauty Expert σου εγγυώνται πως όποιο σχήμα κι αν τολμήσεις το αποτέλεσμα θα είναι διακριτικό, φυσικό και classy!