Μοναδικό καλοκαιρινό ΔΩΡΟ για τις πελάτισσες του Your Permanent Beauty Expert!

Μοναδικό καλοκαιρινό ΔΩΡΟ για τις πελάτισσες του Your Permanent Beauty Expert!

Η σχέση που εχουμε αναπτύξει μαζί σας μπορεί να χαρακτηριστεί μοναδική. Η ευγνωμοσύνη μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι μεγάλη. Είναι προτεραιότητα μας να εξελισσόμαστε και να σας προσφέρουμε πάντα το πιο ποιοτικό αποτέλεσμα. Η επίσκεψη σας στον χώρο μας θέλουμε να είναι ένα διάλειμμα χαλάρωσης να βγαίνετε ανανεωμένη, έτοιμη να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας με την εμφάνιση σας περιποιημένη.

Σαν γυναίκες γνωρίζουμε ότι διακοπές και ξεκούραση σημαίνει και η περιποίηση του εαυτού μας. Θέλουμε οι υπηρεσίες μας να είναι μέρος των διακοπών σας για αυτό δημιουργήσαμε μια ΠΡΟΣΦΟΡΑ μόνο για εσάς τις πελάτισσες του Your Permanent Beauty Expert!

 

Οποιαδήποτε υπηρεσία από τις παρακάτω επιθυμείτε με 30% ΕΚΠΤΩΣΗ:

Ημι-Μονιμο Μακιγιάζ φρυδιών (1η συνεδρία, όλες οι τεχνικές)

Ημι-Μονιμο Μακιγιάζ χειλιών (1η συνεδρία, όλες οι τεχνικές)

Ημι-Μονιμο Μακιγιάζ Ματιών (1η συνεδρία, όλες οι τεχνικές)

Ανανέωση Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ (φρύδια, χείλη, μάτια, εντός 18 μηνών)

Extension βλεφαρίδων (αρχική τοποθέτηση)

Μεσοθεραπεία προσώπου με την μέθοδο microneedling (μια εφαρμογή ή το πακέτο 5 συνεδρίων με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδες)

 

Οι παραπάνω υπηρεσίες δεν θα κάνουν μόνο τις διακοπές σας πιο ευχάριστες αλλά και την καθημερινότητα σας όλο τον χρόνο καθώς το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ που θα αποκτήσετε στα κέντρα μας έχει διάρκεια από 1 έως 3 χρόνια.

*H προσφορά ισχύει για τα νέα ραντεβού που θα πραγματοποιηθούν από 20/7 έως 5/8. Η ενδιαφερόμενη μπορεί να επιλέξει μία ή και παραπάνω υπηρεσίες. Μοναδική προϋπόθεση για να επωφεληθείτε από την προσφορά είναι να μας έχετε προτιμήσει στο παρελθόν.