Μου έχουν κάνει ένα πολύ κακό ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορώ να το αφαιρέσω με laser;

Μου έχουν κάνει ένα πολύ κακό ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορώ να το αφαιρέσω με laser;

Αφαίρεση με laser από τους ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert

Ναι, τα νέα είναι ευχάριστα για όσους/όσες έχουν ένα κακό αισθητικό αποτέλεσμα ή ένα τατουάζ που θέλουν να αφαιρέσουν από πάνω τους. Σήμερα, η τεχνολογία μέσω διαφόρων τύπων laser δίνει λύσεις αφαίρεσης ανώδυνα.

Οι δέσμες laser δρουν απευθείας στην χρωστική, στο σημείο που πρέπει να γίνει η αφαίρεση, αφήνοντας σχεδόν ανέπαφο το υπόλοιπο δέρμα. Οι δέσμες laser θρυμματίζουν τη χρωστική η οποία στη συνέχεια αποβάλλεται από το σώμα μέσω της λεμφικής οδού. Με τη μέθοδο αυτή, αποφεύγονται οι ουλές και οι αλλοιώσεις στο χρώμα του δέρματος.

Θα χρειαστούν περίπου 6-8 συνεδρίες για παλιά τατουάζ ή εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ με μια απόσταση 40 περίπου ημερών μεταξύ της μιας συνεδρίας και της επόμενης προγραμματισμένης.

Είναι μια δύσκολη διαδικασία  που απαιτεί υπομονή αλλά ευτυχώς και οι πιο κακές δουλείες διορθώνονται. Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι όπως είπαμε γύρω στις 6 με 8 αλλά είναι κάτι, που σε κάθε περίπτωση, αξιολογείται κλινικά.

Η ιδανική περίπτωση αφαίρεσης είναι τα άτομα της λευκής φυλής.  Οι δε συνεδρίες  ιδανικά πρέπει να γίνουν το χειμώνα που η έκθεσή μας στον ήλιο είναι αμελητέα. Ωστόσο χρειάζεται ακόμη και το χειμώνα να  προσέχουμε για 40 ημέρες και να μην αφήνουμε τον ήλιο να βλέπει το σημείο της εφαρμογής.

Στη συνέχεια, μπορεί ο /η PMU Artist να προβεί σε νέα εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ταιριάζει στις ανάγκες σας, στο σχήμα του προσώπου σας, στην ηλικία σας αλλά και στον τρόπο ζωής σας.