Μπορώ να κάνω Ημιμονιμο Μακιγιάζ στα μάτια αν φοράω extentions βλεφαρίδων;

Μπορώ να κάνω Ημιμονιμο Μακιγιάζ στα μάτια αν φοράω extentions βλεφαρίδων;

Είμαστε σίγουρες πως έχετε αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια για τις μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες σας. Η επιλογή σας έπιασε τόπο καθότι είδατε τα μάτια σας να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα και σαφώς πιο ερωτικά. Ίσως, τώρα να είστε στη σκέψη να κάνετε ένα full μακιγιάζ ματιών προκειμένου να είστε όλες τις ώρες της ημέρας περιποιημένες.

Αν αποφασίσατε να δώσετε extra bonus στο βλέμμα σας  έχουμε καλά και κακά νέα. Τα καλά είναι πως αν τα σχόλια των φιλενάδων σας ή του καλού σας ήταν πολλά με τα extentions βλεφαρίδων και χαιρόμαστε μαζί σας.

Το ακόμη καλύτερο νέο είναι πως κάνοντας είτε μια μόνιμη γραμμή eyeliner είτε και ολοκληρωμένο μακιγιάζ ματιών που συμπεριλαμβάνει σκιές στο καπάκι του ματιού τα ενθουσιώδη σχόλια θα πολλαπλασιαστούν.

Τα κακά νέα είναι πως θα σάς στερήσουμε για λίγες ημέρες αυτές τις όμορφες βλεφαρίδες που τοποθετήσατε πάνω στις δικές σας και έχετε πλέον συνηθίσει. Αλλά μην ανησυχείτε η αφαίρεσή τους θα είναι για πολύ πολύ λίγο και πιστέψτε μας αυτή η «θυσία» θα πιάσει τόπο.

Όταν έχουμε τοποθετήσει extensions βλεφαρίδες θα πρέπει να έχουμε προγραμματίσει την αφαίρεσή τους στην αισθητικό μας μια εβδομάδα, πριν από την πρώτη συνεδρία του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Η διαδικασία αυτή επιβάλλεται  προκειμένου να είναι η περιοχή του ματιού απαλλαγμένη από την κόλλα και τα υπολείμματα πρόσθετων βλεφαρίδων.

Μ’ αυτόν τον τρόπο το καπάκι του ματιού μας είναι απολύτως απαλλαγμένο από οτιδήποτε λιπαρό ή κόλλα, προκειμένου να μπορεί η PMU Artist να επεξεργαστεί, στη συνέχεια, σωστά την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Επιπλέον, έχετε δώσει στον εαυτό σας όλο το χρόνο προκειμένου να ξεκουραστούν τα μάτια σας από τυχόν αλλεργίες  ή μικροτραυματισμούς.

Συνίσταται η αφαίρεση των βλεφαρίδων να γίνεται αποκλειστικά από την αισθητικό που τις τοποθέτησε με ειδικό υγρό αφαίρεσης, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ερεθισμοί και τραυματισμοί των φυσικών βλεφαρίδων.

Αφού λοιπόν, ξεκουράσουμε τα μάτια μας μπορούμε να κάνουμε μια συνεδρία ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών που μπορεί να περιλαμβάνει είτε μόνο eyliner, είτε και σκιά που θα προσφέρει βάθος στο βλέμμα.

Τέλος, αφού περάσει μια εβδομάδα με δέκα ημέρες  από τη δεύτερη συνεδρία του ημιμόνιμου μακιγιάζ  (που γίνεται ένα μήνα μετά την πρώτη) άφοβα μπορούν να επανατοποθέτηθουν οι νέες σας υπέροχες μακριές σας βλεφαρίδες, που μπορείτε να τις κρατήσετε κάνοντας συντήρηση για 5 περίπου χρόνια όσο διαρκεί δηλαδή και το ημιμόνιμο μακιγιάζ ματιών.

Είμαστε βέβαιες πως το τελικό αποτέλεσμα θα σάς ενθουσιάσει και θα σάς λύσει τα χέρια από το άγχος του καθημερινού μακιγιάζ.