Μπορώ να πάω ευθείς αμέσως στη δουλειά μου μετά τη συνεδρία ημιμόνιμου μακιγιάζ;

Μπορώ να πάω ευθείς αμέσως στη δουλειά μου μετά τη συνεδρία ημιμόνιμου μακιγιάζ;

Η απάντησή μας είναι «ναι». Γιατί; Μα γιατί δεν έχετε απολύτως καμία παρενέργεια πλην ενός ελαφρού οιδήματος, αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο. Αρκετές φορές το οίδημα παρουσιάζεται στα χείλη, με τη μορφή ενός φουσκώματος που δεν είναι αντιαισθητικό σε καμία περίπτωση.

Σ’ όλες τις περιοχές η διαδικασία είναι αναίμακτη, χωρίς να προκαλεί ουλές ή να ταλαιπωρεί την επιφάνεια που η PMU Artist, επιμελείται και δημιουργεί την εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Άλλωστε, κατά τη συνεδρία ακριβώς επειδή έχει προηγηθεί αναισθητική κρέμα στην περιοχή που εφαρμόζεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορείτε ακόμη και να κοιμηθείτε. Νιώθετε ευχάριστα δεδομένου πως  ακόμη και στην περίπτωση πόνου είναι πολύ ελαφρύς και απόλυτα ανεκτός.

Ο μόνος λόγος που ίσως δε θα μπορούσατε να πάτε στη δουλειά σας είναι αν δουλεύετε σε υπαίθριο χώρο όπου ο έντονος ήλιος και η ζέστη είναι βλαπτικοί παράγοντες, χωρίς προστασία και βέβαια κάλυψη της περιοχής με αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας.Ένας ακόμη λόγος που ενδεχομένως να σάς εμπόδιζε είναι αν δουλεύετε σε πολύ ζεστά μέρη, με ατμό γύρω σας ή αν γυμνάζεστε και ιδρώνετε πολύ.

Οι περιπτώσεις αυτές χρήζουν προσοχής για να επουλωθεί σωστά η περιοχή που έγινε η εφαρμογή του ημιμόνιμου μακιγιάζ και παράλληλα για να σταθεροποιηθεί το χρώμα.

Όπως και να έχει σκεφτείτε πως κανείς δε θα καταλάβει τίποτα και πώς μπορείτε να συνεχίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα!