Μπορούν να συνδυαστούν Botox, Υαλουρονικό οξύ και Ημι-μόνιμο Mακιγιάζ;

Μπορούν να συνδυαστούν Botox, Υαλουρονικό οξύ και Ημι-μόνιμο Mακιγιάζ;

Η  επιστημονική ομάδα του YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT με επικεφαλή την κ. Ναταλία Babenko CEO & Beauty Expert  φημίζεται τόσο για την επιστημονική ακεραιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της στο ημιμόνιμο μακιγιάζ ,όσο και για την απαράμιλλη δέσμευση της στην υγιεινή και την ασφάλεια.

Η ιατρική προσέγγιση της ομορφιάς και η συνεχής αναζήτηση για την τελειότητα στην περιποίηση του προσώπου αποτελούν καθημερινό μέλημα στα YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT , θέλοντας να προσφέρουν στους πελάτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικό κόστος με φυσικό αποτέλεσμα.

Πολλοί πελάτες θέλοντας να αποκτήσουν πιο νεανική εμφάνιση – με λιγότερες ρυτίδες και συγχρόνως να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους ή και να βελτιώσουν την όψη των χειλιών τους- αναζητούν ένα συνδυασμό ενέσιμων θεραπειών Botox, Υαλουρονικού οξέος και ημιμόνιμου μακιγιάζ στα φρύδια, τα βλέφαρα ή τα χείλη.

Η διαδικασία είναι εφικτή και το αποτέλεσμα εγγυάται μια φρέσκια και ερωτεύσιμη όψη του προσώπου. Πρώτα εφαρμόζεται το ημιμόνιμο μακιγιάζ στην περιοχή της επιλογής του πελάτη και στη συνέχεια το Botox ή το Υαλουρονικό.

 

Ας δούμε τι προσφέρει η κάθε θεραπεία ξεχωριστά:

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών/Βλεφάρων και Botox:

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών διορθώνει την ασυμμετρία στα φρύδια σας και καλύπτει τα κενά τους ενώ παράλληλα τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Συνήθως η προσπάθεια να σχηματίσουμε τα φρύδια μας είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που καταλήγει σε αστοχίες. Η σύγχρονη γυναίκα προκειμένου να έχει καλοσχηματισμένα φρύδια όλο το 24ωρο χωρίς κόπο επιλέγει Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών. Το σχήμα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ γίνεται με βάση το σχήμα του προσώπου σας και το χρώμα επιλέγεται ώστε να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών και του δέρματος σας. Η διαδικασία, εφόσον εφαρμοστεί σε εξειδικευμένο Κέντρο, γίνεται χωρίς καμία αίσθηση πόνου και το αποτέλεσμα διαρκεί από ένα έως τρία χρόνια.

Πόσες φορές δεν προσπαθήσατε να εφαρμόσετε μολύβι ή eyeliner και το αποτέλεσμα ήταν δύο εντελώς διαφορετικά μακιγιαρισμένα μάτια; Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Βλεφάρων λύνει τα χέρια στις γυναίκες που θέλουν να έχουν ελαφρά τονισμένο βλέμμα χωρίς κόπο και χρόνο. Οι τεχνικές του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Βλεφάρων είναι πολλές και καθορίζονται από το προσωπικό γούστο, την ηλικία και το lifestyle της κάθε γυναίκας. Το αποτέλεσμα καθορίζεται σε συνεργασία με την εξειδικευμένη Βeauty Expert που θα το εφαρμόσει. Μπορεί να είναι εντελώς διακριτικό ή έντονο και διαρκεί από 3 έως 5 χρόνια. Η διαδικασία είναι ανώδυνη.

Το Botox καταπολεμά τις ρυτίδες που δημιουργούνται από τις γραμμές έκφρασης. Οι ακούσιες μυϊκές λειτουργίες που προκαλούν δυναμικές ρυτίδες μειώνονται δραματικά καθώς η θεραπεία επιτρέπει τη βαθμιαία εξομάλυνση και μείωση του βάθους των ρυτίδων. Το φαρμακευτικό παρασκεύασμα εγχέεται ενδομυϊκά σε μικρές ποσότητες με τη χρήση μίας πολύ μικρής βελόνας γι’ αυτό η εφαρμογή είναι ανώδυνη. Χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση των ρυτίδων στο μέτωπο,το μεσόφρυο και τα μάτια .

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών και Βλεφάρων σε συνδυασμό με το Botox έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προτείνεται να γίνεται πρώτα το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών/Βλεφάρων και δύο εβδομάδες μετά το Botox.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών και Υαλουρονικό οξύ:

Αν τα χείλη σας είναι άχρωμα ή το σχήμα τους έχει ασυμμετρίες και ατέλειες, η λύση για εσάς είναι το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών. Απαλλαγείτε από την καθημερινή χρήση του μολυβιού και του κραγιόν καθώς τα χείλη σας θα είναι ελαφρά τονισμένα στην απόχρωση που θα επιλέξετε. Το αποτέλεσμα διαρκεί από ένα έως τρία χρόνια και υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν εντελώς διακριτικά ή λίγο πιο έντονα. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη καθώς γίνεται εντελώς επιφανειακά και χρησιμοποιείται ειδική αναισθητική κρέμα.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται πολύ συχνά για την αύξηση του όγκου των χειλιών.Οι δερματολόγοι και οι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από θεραπείες για να βοηθήσουν τα χείλη να φανούν πιο σαρκώδη , χρησιμοποιώντας ενέσιμο υαλουρονικό οξύ για να γεμίσουν τα χείλη και να μειώσουν τις λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα για ένα πιο σέξι χαμόγελο.

Ο συνδυασμός του με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών είναι ιδανικός ώστε να έχετε «γεμάτα» χείλη με το ροδαλό χρώμα της «υγείας» κάθε ώρα και στιγμή. Προτείνεται να γίνεται πρώτα το Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, που θα χαρίσει χρώμα στα χείλη σας και θα τελειοποιήσει το σχήμα τους, και έπειτα από δύο εβδομάδες τουλάχιστον το υαλουρονικό που θα τους δώσει όγκο.

 

Για Πληροφορίες ή Ραντεβού καλέστε στο 210 3000 400, 211 215 4527 ή κλείστε ηλεκτρονικά το ραντεβού σας στο www.24beauty-expert.gr/book-online/