Να αποτολμήσω Hμι-Μόνιμο Μακιγιάζ το καλοκαίρι; Σου λέμε «ναι» και σου λύνουμε όλες τις απορίες!

Να αποτολμήσω Hμι-Μόνιμο Μακιγιάζ το καλοκαίρι; Σου λέμε «ναι» και σου λύνουμε όλες τις απορίες!

Πολλές γυναίκες και άντρες λίγο πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές θέλουν να διασφαλίσουν ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.  Το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική περίοδος του χρόνου και η εικόνα μας μετράει πολύ.  Επιπλέον γίνονται οι περισσότεροι γάμοι και βαπτίσεις.

Οι λόγοι αυτοί είναι πολύ ισχυροί για να θελήσουμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να είμαστε ελκυστικοί και ερωτευθούμε χωρίς κόπο και αισθητικά ατυχήματα  και είναι κάτι που το αξίζουμε σε όποια ηλικία ή οικονομική κατάσταση βρισκόμαστε.

Στην περίπτωση που οι υποχρεώσεις δεν σας  το επέτρεψαν, μπορείτε να προβείτε κανονικά στην εφαρμογή και τους καλοκαιρινούς μήνες. Σαφώς, η προστασία από τον ήλιο είναι σημαντική. Όπως προστατεύουμε το σώμα και το πρόσωπο μας έτσι κάνουμε και με την περιοχή που έχει εφαρμοστεί το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ. 

Για το καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να το προστατευτούμε και να δώσουμε έμφαση στα εξής:

  • Θα προβούμε στην τεχνική του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ από μια πιστοποιημένη beauty expert και όχι ένα studio tattoo.
  • Η κατάλληλη χρονική στιγμή υλοποίησης είναι 2 εβδομάδες τουλάχιστον, προ των διακοπών. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι χρειάζεται τουλάχιστον 10 με 14 ημέρες για να επουλωθεί  η επιφάνεια επεξεργασίας με το ημιμόνιμο μακιγιάζ  πριν την εκθέσεις στον ήλιο.
  • Αποφεύγουμε την άμμο, το θαλασσινό νερό και το χλώριο της πισίνας γιατί το δέρμα μας πρέπει να επουλωθεί πλήρως και τα χρώματα να σταθεροποιηθούν. 
  • Φοράμε αντηλιακή προστασία με δείκτη προστασίας +50.Φρόντισε λοιπόν το αντηλιακό που χρησιμοποιείς να το εφαρμόζεις με απαλές κινήσεις χωρίς να τρίβεις την περιοχή περίπου κάθε 2-3 ώρες.
  • Δεν αποχωριζόμαστε τα γυαλιά ηλίου .
  • Φοράμε καπέλο με σκίαστρο ώστε να προστατεύει το πρόσωπό μας.