Ο ανανεωμένος χώρος του Your Permanent Beauty Expert είναι η ένεση χαλάρωσης που αναζητάς!

Ο ανανεωμένος χώρος του Your Permanent Beauty Expert είναι η ένεση χαλάρωσης που αναζητάς!

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας ανασυγκρότησης και ανανέωσης. Έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες μας όλο το καλοκαίρι, επιστρέψαμε δυναμικά. Σας υποδεχόμαστε στον νέο, πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Your Permanent Beauty Expert. Στη γνωστή διεύθυνση στο Χαλάνδρι αλλά με εντελώς νέο και φωτεινό σκηνικό. Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς.

 

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι μια ιδιαίτερη υπηρεσία. Απαιτεί περίπου δύο ώρες. Προϋποθέτει ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση για να γίνει σωστά. Τόσο από την πλευρά του πελάτη ώστε να νιώσει ασφάλεια και να αφεθεί στα έμπειρα χέρια των Ειδικών, όσο και από την πλευρά του Ειδικού. Για να είναι το αποτέλεσμα ποιοτικό, η Ειδικός που θα αναλάβει τη διαδικασία πρέπει να είναι προσηλωμένη στο έργο της και σε αρμονία με το περιβάλλον στο οποίο εργάζεται. Σωστές υπηρεσίες Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ δεν μπορούν να γίνονται σε οποιοδήποτε χώρο ή κομμωτήριο και nail salon -πόσο μάλλον σε κάποιο διαμέρισμα- χωρίς την κατάλληλη ατμόσφαιρα, αποστειρωμένα εργαλεία και αναλώσιμα μιας χρήσης.

 

    

Τοίχοι βαμμένοι στις κατάλληλες αποχρώσεις που εναρμονίζονται μεταξύ τους. Η χαλαρωτική και αναζωογονητική μουσική και χαμηλή ένταση στην ομιλία αποτελούν βασικούς κανόνες λειτουργίας ενός σωστού Κέντρου Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ. Στο Your Permanent Beauty Expert επιλέξαμε ζωντανούς τόνους για να δημιουργήσουμε ένα χώρο με έντονη προσωπικότητα και θετική ενέργεια ώστε να κάνουμε κάθε γυναίκα που μας επισκέπτεται να αποδράσει για 2 ώρες και να διώξει οποιαδήποτε στρεσογόνα σκέψη.

Πέρα από την κορυφαία ποιότητα και εξυπηρέτηση, τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο για να επισκεφθείς το Your Permanent Beauty Expert! Είμαστε φοβερά ενθουσιασμένες με το νέο χώρο μας. Σε περιμένουμε σύντομα για να σε περιποιηθούμε και να μοιραστούμε μυστικά ομορφιάς.