Ο περίγυρος μου με αποθαρρύνει στο να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ & άλλες μικροεπεμβάσεις αισθητικής…

Ο περίγυρος μου με αποθαρρύνει στο να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ & άλλες μικροεπεμβάσεις αισθητικής…

Συχνά μας παίρνετε τηλέφωνο και μας λέτε: Σκέφτομαι εδώ και χρόνια να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ αλλά ο άντρας μου/ η φίλη μου/ η αδερφή μου με αποτρέπουν και έτσι δεν το παίρνω απόφαση.. Η γνώμη των αγαπημένων μας προσώπων συχνά μας επηρεάζει και μας αποθαρρύνει να κάνουμε κάποιες ενέργειες που έχουμε σκεφτεί. Όσον αφορά την εμφάνισή μας, ο κύριος λόγος ανήκει σε εμάς! Είναι σημαντικό αν κάτι δεν μας αρέσει, να το αλλάξουμε, καθώς τις περισσότερες φορές αυτό έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία μας. Αξίζει, λοιπόν, να ασχοληθούμε με την εμφάνισή μας, αλλάζοντας στυλ στα μαλλιά, κάνοντας ημιμόνιμο μακιγιάζ ή κάποια ενέσιμη θεραπεία, όπως botox ή υαλουρονικό.

Το αποτέλεσμα θα μας δώσει λάμψη και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας. Τα οικεία μας πρόσωπα πολλές φορές διαφωνούν με τις αισθητικές επεμβάσεις επειδή ίσως φοβούνται πως το αποτέλεσμα θα είναι έντονο και αταίριαστο πάνω μας. Οι φόβοι τους δεν είναι παράλογοι, καθώς δεν είναι λίγοι οι επιτήδειοι στον κλάδο της αισθητικής, που παρέχουν υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος και το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι απογοητευτικό. Γι’ αυτό το λόγο, προτείνεται να εμπιστεύεστε μόνο εξειδικευμένα κέντρα με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό.

Στόχος μιας επιτυχημένης επέμβασης είναι το φυσικό αποτέλεσμα που είναι εναρμονισμένο με τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητά μας. Έχοντας ένα τέτοιο φυσικό αποτέλεσμα, σίγουρα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα συμφωνήσουν με την επέμβαση που επιλέξαμε να κάνουμε!

 

Το Your permanent beauty expert είναι εξειδικευμένο κέντρο αποκλειστικά ημιμόνιμου μακιγιάζ. Κλείσε το ραντεβού σου και δώσε στον εαυτό σου έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

 

Κλείστε το ραντεβού σας, τώρα Online, και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος