Ο σύντροφός μου δε θέλει να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ. Να τον ακούσω;

Ο σύντροφός μου δε θέλει να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ. Να τον ακούσω;

Είναι γεγονός πως οι άντρες έλκονται από μια γυναίκα που μοιάζει φυσική. Μάς θέλουν όμορφες και λαμπερές αλλά έχουν την εντύπωση πως χωρίς να κάνουμε απολύτως τίποτα, έτσι ως δια μαγείας,  θα είμαστε εφάμιλλες με τις γυναίκες των εξώφυλλων περιοδικών. Πού να ξέρανε πως όλες έχουν κάνει καλλυντική περιποίηση και το μακιγιάζ τους ακόμη και αν φαντάζουν άβαφες το έχει επιμεληθεί ένας makeup artist.

Ο σύντροφός σου φίλη μου όπως και η πλειοψηφία του ανδρικού φύλου τρομάζουν στην ιδέα πως θα προβεί η φίλη ή η γυναίκα τους σε αλλαγές που ενδεχομένως αλλοιώσουν την εικόνα που έχουν αγαπήσει και συνηθίσει. Επιπλέον κάτι που δεν εξομολογούνται είναι πως είναι ανασφαλή άτομα και φοβούνται πως μια μεταμόρφωση θα χτυπήσει καμπανάκι στο status της σχέσης, άρα θα υπάρξει και πιθανή απιστία.

Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία που θεωρεί σπατάλη την επένδυσή μας στην ομορφιά μας, στην αγορά ρούχων κλπ.

Τέλος, μπορεί να ανησυχεί για την υγεία σου. Η πλειοψηφία των αντρών δεν γνωρίζει από υπηρεσίες αισθητικής πόσο μάλλον από μονιμο μακιγιάζ. Επομένως, δεν ξέρει πως αν επιλέξεις ένα εξειδικευμένο κέντρο η εφαρμογή γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

Θα προτείναμε να του εξηγήσεις πως το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου μακιγιάζ θα είναι απολύτως φυσικό και απλά θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση, θα διορθώσει πιθανές ατέλειες  και θα σ’ απαλλάξει από την καθημερινή έννοια του μακιγιάζ.

Τέλος, αν ανήκει στην κατηγορία του σφιχτού άντρα μπορείς να του πεις πως θα κάνεις άμεσα απόσβεση των χρημάτων που θα επενδύσεις καθότι δε θα χρειαστεί να αγοράζεις για 1-3 χρόνια μακιγιάζ.

Όσον αφορά στην ασφάλειά σου μπορείς να του εξηγήσεις πως σ’ ένα πιστοποιημένο ινστιτούτο τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Επίσης, οι χρωστικές είναι υποαλεργικές και παραμένουν στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος.

Αν ο σύντροφός σου σ’ αγαπά μέσα από όλα τα προαναφερθέντα επιχειρήματα καθώς και με φωτογραφίες που μπορεί να του δείξεις από γυναίκες που προέβησαν στη λύση του ημιμόνιμου μακιγιάζ θα συναινέσει θετικά. Μπορείς, μάλιστα, να τον πάρεις και μαζί σου όταν θα κάνεις το δοκιμαστικό σου ώστε ιδίοις όμμασι να δει το πριν και το μετά. Εκεί, θα πειστεί 100%.