Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν μπεις στη διαδικασία να προβείς σε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν μπεις στη διαδικασία να προβείς σε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ έχει μπει στη ζωή της Ελληνίδας. Της γυναίκας που θέλει να είναι ελκυστική πρώτα για τον εαυτό της και στη συνέχεια για τους γύρω της. Πρόκειται για μια απόφαση που αλλάζει τη σχέση μας με τον εαυτό μας, το χρόνο που αφιερώνουμε στο καθημερινό μας μακιγιάζ και συμβάλει στη συμφιλίωση μας με τον εαυτό μας και όσα σημεία του προσώπου μας μας γέμιζαν απογοήτευση.

Ωστόσο είναι καλό να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια για την όλη διαδικασία προκειμένου να είμαστε ενήμερες/οι και βέβαια για να κάνουμε την επιλογή που μας φαίνεται πιο σωστή.

Έρευνα: Κάνουμε μια εκτενή έρευνα των πιστοποιημένων κέντρων –ινστιτούτων που ως «ευαγγέλιο» τηρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Στη συνέχεια, ζητάμε πληροφορίες και δείγματα εργασίας από πελάτες ( πριν –μετά) όντας βέβαιες/οι πως πρόκειται για δική τους δουλειά.  Έχει σημασία να νιώσουμε όμορφα και να μας απαντούν σε κάθε μας απορία. Μην υποκύπτετε σε «ύποπτες» προσφορές. Έχει σημασία να είναι και η κάθε λεπτομέρεια διασφαλισμένη γιατί είναι μια διαδικασία που ναι μεν είναι αναστρέψιμη αλλά καλό είναι να μην μπούμε στη διαδικασία αυτή γιατί κοστίζει σε πικρίες, κόπο, χρόνο και χρήμα.

Πρώτη επίσκεψη: Η επίσκεψη αυτή διαρκεί 2 ώρες. Ο χρόνος είναι έτσι μοιρασμένος ώστε να συμπληρώσετε ένα έντυπο (ιστορικό υγείας) και βέβαια να προχωρήσετε σ’ ένα δοκιμαστικό που θα γίνει από τη beauty expert που θα σάς δώσει μια εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Βέβαια, πάντα υπάρχει ένα απειροελάχιστο ποσοστό απόκλισης δεδομένου πως διαφορετικά σχεδιάζουμε με μολύβι ή καλλυντικά χρώματα και αλλιώς με τη διαδικασία της ημιμόνιμης τεχνικής. Είναι σαφές, όμως, πως θα έχετε πλήρη εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Η διαδικασία γίνεται με βάση το σχεδιασμό του προσώπου μας και της αρχές της προσωπολογίας ώστε τα τελικά μας χαρακτηριστικά να είναι αρμονικά και το αποτέλεσμα καλαίσθητο. Μετά το πέρας της διαδικασίας και της όλης συζήτησης που θα υπάρξει για τυχόν απορίες, η ειδικός επικαλύπτει την περιοχή που θα επεξεργαστεί με αναισθητική κρέμα.

Στο διάστημα αυτό εσείς διαβάζετε τις οδηγίες που οφείλετε να ακολουθήσετε για την επούλωση και διατήρηση του αποτελέσματος. Χρειάζονται  περίπου 30′ ώστε να δράσει η κρέμα. Θα έχετε χρόνο να απολαύσετε ένα ρόφημα της επιλογής σας ενώ παράλληλα, μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα περιοδικό της αρεσκείας σας. Στο μεσοδιάστημα, έχει αρχίσει να λειτουργεί η επίδραση της κρέμας και ξεκινάτε τη διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Αυτό διασφαλίζει πως δεν πονάτε και η διαδικασία είναι απολύτως ανεκτή και ασφαλής.

Από εδώ και πέρα θα χρειαστούν από 45’ έως 1 ώρα. Καλό είναι πέρα από το φύλλο οδηγιών που θα σάς δοθεί, τώρα το καλοκαίρι να προμηθευτείτε ένα αντηλιακό για προστασία του προσώπου σας από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Δεύτερη επίσκεψη:Και αυτή διαρκεί 2 ώρες. Η ειδικός θα κάνει μια εκτίμηση του αποτελέσματος την 1ης εφαρμογής. Αν θεωρήσει απαραίτητο μπορεί να ξαναγίνει σχεδιασμός της περιοχής. Πάλι θα τοποθετηθεί αναισθητική κρέμα και αφού αρχίσει να επιδρά θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Είναι δεδομένο πως οποιαδήποτε απορία διευκρινίζεται ώστε να μην έχετε καμία απορία.

Συνήθως το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με 2 επισκέψεις, δεν παύει όμως να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις του κανόνα όπου θα χρειαστεί άλλη μια επιπλέον επίσκεψη για να ολοκληρωθεί.
Ανανέωση: Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνει ένα φρεσκάρισμα του ημιμονιμου μακιγιάζ πριν αυτό ξεθωριάσει και φύγει τελείως. Για την ανανέωση απαιτείται μια εφαρμογή, ένα ραντεβού δίωρο όπως αυτό της πρώτης εφαρμογής. Η beauty expert προτείνει η ανανέωση να γίνεται εντός 18 μηνών. Στην ανανέωση έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε αλλαγές όσο αναφορά την τεχνική, το χρώμα ή το σχήμα.

 

Λίγες ημέρες μετά την πάροδο της επούλωσης το αποτέλεσμα θα σάς καταπλήξει!