Ημι-μόνιμο μακιγιάζ σ’ ευχαριστούμε για τα Ombre Eyebrows!!

Ημι-μόνιμο μακιγιάζ σ’ ευχαριστούμε για τα Ombre Eyebrows!!

Το Ημι-μόνιμο μακιγιάζ είναι από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες ομορφιάς. Μια σύγχρονη υπηρεσία που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να ενισχύσει τα ήδη όμορφα χαρακτηριστικά της. Τον τελευταίο καιρό όμως η μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στην τεχνική ombre eyebrows. Αποτελούν την τελευταία και πιο hot τάση στο Ημι-μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών.

Οι λόγοι που αυτή η τεχνική έχει γίνει η πρώτη επιλογή όλων των γυναικών είναι αρκετοί. Πιο σημαντικός είναι η φυσικότητα και η ηρεμία που προσδίδουν στο πρόσωπο. Το χαρακτηριστικό των ombre eyebrows είναι πως «μιμούνται» ακριβώς το φυσικό χρώμα και πυκνότητα των φρυδιών. Τα κεφαλάκια δηλαδή είναι πιο αχνά σε ένταση, ενώ οι γωνίες γίνονται λίγο πιο έντονες ώστε να δημιουργούν ένα διακριτικό αποτέλεσμα.

Τα ombre eyebrows μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σχήμα ή να διορθώσουμε πιθανές ατέλειες σε αυτό χωρίς να αλλοιώσουμε στο παραμικρό τη φυσική εικόνα. Αντιθέτως αναδεικνύουμε με «ήσυχο» τρόπο κάθε look.

Τα ombre eyebrows ταιριάζουν στα περισσότερα πρόσωπα και επιδερμίδες, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την δημοφιλία της τεχνικής. Ωστόσο, πρέπει πάντοτε να συμβουλευτείς την Ειδικό που θα σε αναλάβει, καθώς αυτή γνωρίζει σε βάθος και καλύτερα από τον καθένα τι θα αναδείξει τα δικά σου ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

 

Είτε ombre eyebrows  είτε οποιαδήποτε άλλη τεχνική Ημι-μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών κι αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις μια εξειδικευμένη Ειδικό που διαθέτει πολυετή εμπειρία.

Επισκέψου το Your Permanent Beauty Expert για ν’ αποκτήσεις σίγουρα ποιοτικό αποτέλεσμα, με απόλυτη ασφάλεια.