Πανέμορφη & εντυπωσιακή νύφη με Ημιμόνιμο Μακιγιάζ  

Πανέμορφη & εντυπωσιακή νύφη με Ημιμόνιμο Μακιγιάζ  

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σας, σύντομα θα γίνετε νύφη. Το όνειρο κάθε γυναίκας! Tο τέλειο μακιγιάζ, δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Είχατε αφήσει για το τέλος την περιποίηση της ομορφιάς σας. Έτσι, θα έχετε τελειώσει με όλες τις κουραστικές, μικρές και αγχωτικές λεπτομέρειες. Ανυπομονείτε να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών! Τι κρίμα που όλη αυτή η περιποίηση θα κρατήσει μόνο μία μέρα…

Τι θα λέγατε αν υπήρχε ένας τρόπος να παγώσετε το χρόνο ώστε το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα νύχια σας, να παραμείνουν στην ίδια άψογη κατάσταση, όπως ακριβώς την ημέρα του γάμου σας;

Στο Your Permanent Beauty Expert, προσφέρουμε υπηρεσίες ημι- μόνιμου μακιγιάζ. Όπως το Microblading φρυδιών, η χένα φρυδιών, το σχήμα χειλιών ή και το γέμισμα χειλιών και το eyeliner στο πρόσωπο ώστε να είστε το ίδιο λαμπερή και φυσικά όμορφη, ακόμα και τρία χρόνια μετά την ημέρα του γάμου σας…! Σκεφτείτε το.

Αποκτήστε τα χείλη που πάντα επιθυμούσατε, ζουμερά, με τέλειο περίγραμμα και φωτεινή απόχρωση με διάρκεια. Επιλέξτε από μια πλούσια χρωματική παλέτα που εκτείνεται από φυσικούς τόνους έως έντονους και τελειοποιείστε το αποτέλεσμα με την τεχνική περιγράμματος χειλιών που χαρίζει φυσικό όγκο. Το κραγιόν θα γίνει παρελθόν ενώ εσείς θα είστε στην εντέλεια σε κάθε περίσταση, ακόμα και στις πρώτες επετείους του γάμου σας! Γίνε η πιο όμορφη νύφη !