Παντρεύεσαι? Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Παντρεύεσαι? Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!

Μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σου πλησιάζει…Οι ειδικοί μας μοιράζονται την χαρά σου και σου προτείνουν την no1 επιλογή για νύφες… το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ!   

Η νύφη πρέπει να λάμπει την ημέρα του γάμου της και να είναι υπερπαραγωγή όποια εποχή κι αν παντρευτεί. Είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας κι όλα τα βλέμματα, όπως είναι φυσικό, είναι στραμμένα πάνω της.

Αν κι εσύ ετοιμάζεσαι να τελέσεις το γάμο σου μη διστάσεις να προβείς σ’ ένα Full Face Ημιμόνιμο Μακιγιάζ γιατί το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και βέβαια δε θα προκύψει κανένα ατύχημα είτε από συγκίνηση, είτε λόγω ζέστης.

Πρόκειται για ένα δώρο ομορφιάς στον εαυτό σου που το αξίζει κάθε γυναίκα. Δεν πονάει, δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια- αν γίνει από έμπειρο PMU Artist με πιστοποιημένες χρωστικές -και το τελικό αποτέλεσμα θα αποκαλύψει τη θηλυκή και άκρως ερωτική πλευρά  σας.

Με βάση την ηλικία σας, την κατανομή του προσώπου σας και τα χρώματα της επιδερμίδας και των μαλλιών σου θα κάνουμε ένα δοκιμαστικό με μολύβι προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες στα φρύδια ή στα χείλη και να δούμε, στη συνέχεια, ποια χρώματα σάς φωτίζουν και σάς αναδεικνύουν.

To Full Face Ημιμόνιμο Μακιγιάζ δηλαδή πολύ φυσικό, απαλό μακιγιάζ σε φρύδια, χείλη & βλέφαρα (eyeliner) είναι η ΤΟΠ επιλογή για νύφες και φέτος το καλοκαίρι. Ιδανικά, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να προβείς σε αυτό. Σε 60 μέρες θα απολαμβάνεις το τελικό, ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

image4 image3 image2

 

BONUS TIP

Για να απογειώσεις το βλέμμα επέλεξε extension βλεφαρίδων! Αν το theme του γάμου σου είναι πιο χαλαρό η τεχνική «one by one» που προσφέρει πιο φυσικό αποτέλεσμα θα σου ταιριάξει γάντι. Ενώ, αν ο γάμος σου είναι πιο glam η τεχνική «volume» θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μία εβδομάδα πριν το γάμο σου είναι η κατάλληλη στιγμή για τοποθέτηση βλεφαρίδων.

Αν είσαι νέα στον κόσμο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ μια λεπτομερής συζήτηση με την ειδικό μας είναι εντελώς δωρεάν & θα σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που θα σου ταιριάξει καλύτερα.

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος