Πώς μπορείς να αποκτήσεις πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια;

Πώς μπορείς να αποκτήσεις πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια;

Τα φρύδια μας είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας καθώς αποτελούν και το «κάδρο» των ματιών μας. Είναι εκείνα που ουσιαστικά διαμορφώνουν την εικόνα μας και κάνουν το βλέμμα μας πιο γλυκό, ξεκούραστο και ήρεμο. Τον τελευταίο καιρό τα πυκνά φρύδια έχουν έρθει στη μόδα και δυστυχώς δεν έχουμε όλες ένα πλούσιο φυσικό και γεμάτο φρύδι από τη φύση μας. Ακόμη κι αν τα χτενίζουμε ή τα τιθασεύουμε με λακ ένα φρύδι με κενά και λάθος σχήμα αλλοιώνει το βλέμμα μας.  

Tips για να ενδυναμώσεις την τρίχα των φρυδιών σου:

Χρησιμοποίησε καστορέλαιο: Με μια μπατονέτα άπλωσε μια ποσότητα στα φρύδια σου και πέσε για ύπνο. Την επαύριο το πρωί ξέβγαλε το πρόσωπό σου και κάνε κανονικά την κούρα ομορφιάς σου.

Λάδι καρύδας: Αφού το θερμάνεις ελαφρά (χωρίς φυσικά να είναι καυτό απλά χλιαρό) ακολουθείς την ίδια διαδικασία.

Μέσα σε 2 μόλις εβδομάδες, καθημερινής χρήσης, θα διαπιστώσεις πως τα φρύδια σου θα είναι πλουσιότερα.

Να θυμάσαι πως οι μόνες τρίχες που μπορεί να αφαιρέσει μια αισθητικός (ΠΟΤΕ ΕΣΥ) είναι εκείνες που βγαίνουν πολύ κοντά στα βλέφαρά σου ή είναι ατίθασες κι αλλοιώνουν το σχήμα του φρυδιού.

Ωστόσο αν κι αυτές οι τεχνικές- γιατροσόφια αποτελούν φυσικές λύσεις δε λύνουν το πρόβλημα ενός φρυδιού με λίγη τριχοφυΐα και κενά. Φυσικά, μια λύση οικονομική είναι το γέμισμα με μολύβι. Όμως, αν θέλεις να λύσεις το πρόβλημά σου για 2-3 χρόνια θα προτείναμε να σκεφτείς τη λύση του ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών. Σήμερα, υπάρχουν πολλές τεχνικές κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας αλλά και τρίχας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και φυσικά ανώδυνο.

Τέλος, αυτό που δε γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος είναι πως η αιμάτωση της περιοχής λόγω των βελονών κάνει την περιοχή να αναγεννάτε και να ενδυναμώνει τη φυσική μας τρίχα. Επίσης, λόγω του σωστού σχήματος αλλά και χρώματος του νέου και ολοκληρωμένου φρυδιού δε χρειάζεται να χρησιμοποιούμε σκιές, μολύβια και κρέμες με αποτέλεσμα να αφήνουμε τη φυσική τρίχα να κάνει τον κύκλο της και να δυναμώνει. 

Το καλοσχηματισμένο φρύδι αφαιρεί χρόνια και μας δίνει μια όψη ξεκούραστη. Επιπλέον, τονίζει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά κάνοντας το βλέμμα μας πιο βαθύ και πιο ερωτικό. Μήπως να το σκεφτείς και να το βάλεις στο πρόγραμμά σου;