Σου παρουσιάζουμε την Νο 1 υπηρεσία για να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου!

Σου παρουσιάζουμε την Νο 1 υπηρεσία για να αποκτήσεις τα χείλη των ονείρων σου!

Καλή μας φίλη είναι μια ερώτηση που χαιρόμαστε όταν μας γίνεται. Πολλές φορές, χρησιμοποιούμε κραγιόν και μολύβια χειλιών σε τόνους που είτε δε μας πηγαίνουν καθόλου με τον τόνο της επιδερμίδας μας ή που είναι τόσο πετυχημένη επιλογή που διστάζουμε να αποτολμήσουμε το ημιμόνιμο μακιγιάζ μήπως και ο/η ειδικός δεν έχει την απόχρωση που ανταποκρίνεται στο γούστο μας.

Μια καλή επαγγελματίας PMU Artist είναι σε θέση να προτείνει χρωματική γκάμα που ανταποκρίνεται στον τόνο τις επιδερμίδας. Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων από την  Ιταλική εταιρία BIOTEK που τονικά μπορεί μόνη της ή και σε ανάμειξη να αποδώσει το χρώμα των προσδοκιών σας.

Οι τεχνικές και δυνατότητες είναι πολλές και συζητιούνται προ του τεστ και της τελικής εφαρμογής .

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών συνδυάζεται και  με ενέσιμα εμφυτεύματα χειλιών όπως το υαλουρονικό οξύ. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη μέθοδο της μικροχρωμάτωσης  και το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια.

Οι τεχνικές είναι πολλές και για κάθε περίπτωση και ανάγκη προτείνεται μια συγκεκριμένη ώστε το αποτέλεσμα να είναι  όσο πιο κοντά στο φυσικό.

Χείλη 3D : Το γέμισα των χειλιών δίνει τη ψευδαίσθηση ενός τρισδιάστατου φυσικού φουσκώματος.

Tεχνική  “Full Lips” (περίγραμμα & γέμισμα): Το γέμισμα γίνεται με χρώμα. Όμως κάνουμε και περίγραμμα ώστε να δώσουμε  ένα σχήμα στην εν λόγω περιοχή. Δυστυχώς, όμως, με το χρόνο εξασθενεί η απόχρωση και η αρχική  φωτεινότητα από το περίγραμμα. Το γέμισμα των χειλιών συνίσταται επίσης  για δερματολογικούς λόγους  όπως στη πάθηση της λεύκης.

Tεχνική  “Semi-Full Lips” (περίγραμμα & γέμισμα 1/2): Προτείνεται με βάση το  φυσικό σχήμα των χειλιών σας και διορθώνει ασυμμετρίες.

Tεχνική “Ombre Lips” *Νew : Διχρωμία στα χείλη είδαμε να λανσάρουν κορυφαίοι οίκοι μόδας όπως ο Gucci και η Miu Miu είναι το απόλυτο hot look της σεζόν.

Ημιμόνιμο διάρκειας 6 μηνών: Αν θέλετε  έντονο χρώμα με μικρότερη διάρκεια μπορείτε να επιλέξετε μια από τις 10 νέες χρωστικές Rouge Intense της Ιταλικής εταιρίας Biotek.  Η παλέτα των 10 υπέροχων ζωηρών χρωμάτων έχει διάρκεια μόλις 6 μηνών αντί των 2-3 χρόνων που έχουν οι χρωστικές σε πιο απαλούς και φυσικούς τόνους. Η διαδικασία γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, όπως και με τις συμβατικές χρωστικές που πλησιάζουν τους τόνους των χειλιών μας.

BIOTEK_paleta_USTA_wersja31

Να θυμάστε πως όποια και αν είναι η επιλογή σας η έμπειρη PMU Artist είναι σύμμαχός σας και έχει τη διάθεση να σάς ακούσει και να κάνει το καλύτερο για εσάς. Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής αν τηρηθούν τα ιατρικά πρωτόκολλα. Τέλος, μπορείτε όποτε θέλετε να κάνετε αλλαγές στο χρώμα των χειλιών σας να χρησιμοποιείτε και το συμβατικό κραγιόν.