5 λόγοι για να απορρίψεις ένα ινστιτούτο ημιμόνιμου μακιγιάζ

5 λόγοι για να απορρίψεις ένα ινστιτούτο ημιμόνιμου μακιγιάζ

5 λόγοι που θα σε αποτρέψουν από το να κάνεις την λάθος επιλογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ

Οι υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ έχουν γίνει η νέα απόλυτη τάση. Παντού βλέπουμε διαφημίσεις, προσφορές και υποσχέσεις για το τέλειο αποτέλεσμα σε φρύδια, χείλη και eyeliner. Είναι όμως όλα αυτά αλήθεια και κατά πόσο μπορείς να τα εμπιστευτείς; Ποιοι απ’ όσους αυτοαποκαλούνται PMU Experts πραγματικά κατέχουν το αντικείμενο; Και πόσο εύκολη υπόθεση είναι να επιλέξεις τον σωστό χώρο για να κάνεις το ημιμόνιμο μακιγιάζ σου;

Παρακάτω θα δεις 5 σημάδια ώστε να τρέξεις μακριά από το κέντρο ή τον επαγγελματία που σου υπόσχεται θαύματα:

1. δεν υπάρχει επίσημο site ή σελίδα στα social media. Κάθε επαγγελματίας που ασχολείται με τις εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ ή διατηρεί εξειδικευμένο κέντρο, οφείλει να έχει έστω μία επίσημη σελίδα ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες και να δει προηγούμενες εφαρμογές.

2. δεν υπάρχει δείγμα δουλειάς. Ακόμη και αν υπάρχει ιστοσελίδα ή προφίλ σε Facebook / Instagram αλλά δεν βλέπεις πουθενά φωτογραφίες με πελάτες και κριτικές, τότε μάλλον πρέπει να συνεχίσεις να ψάχνεις. Δεν είναι τυχαίο που κανείς δεν το έχει επισκεφτεί!

3. δεν ακολουθούνται οι βασικοί κανονισμοί υγιεινής και αποστείρωσης. Εάν έχεις βρει κάποιο κέντρο αλλά θες να είσαι σίγουρη αν είναι ασφαλής επιλογή, τότε μπορείς να ζητήσεις να σου εξηγήσουν λεπτομερώς ποια βήματα θα ακολουθήσουν ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή μόλυνση. Αν αποφύγουν να σου απαντήσουν ή παρατηρήσεις κάποιο δισταγμό, τότε πρέπει να προβληματιστείς. Να θυμάσαι πως αν ακολουθούν όλους τους κανονισμούς τότε θα είναι άμεσοι και δεκτικοί.

4. ύποπτα χαμηλές τιμές. Μπορεί η εποχή να επιτάσσει value for money αγορές, το ημιμόνιμο μακιγιάζ όμως είναι μια υπηρεσία που δεν επιτρέπει εκπτώσεις. Αν χρησιμοποιούνται επώνυμες χρωστικές, μηχανήματα που έχουν περάσει τους απαραίτητους ελέγχους και τα αναλώσιμα είναι μιας χρήσης, τότε το κόστος δεν μπορεί να είναι ιδιαιτέρως χαμηλό. Γενικά να είσαι καχύποπτη αν συναντήσεις κάποιον «ειδικό» που έχει πολύ χαμηλότερη τιμή και να κάνεις σοβαρή έρευνα αγοράς πριν καταλήξεις. Μην σκεφτείς πώς γλιτώνεις 50€ ή 60€, γιατί θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο αν το αποτέλεσμα δεν είναι ποιοτικό.

5. κακή φήμη. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε και όχι άδικα. Δεν βγαίνουν κακές φήμες ή δεν διαδίδονται θετικά σχόλια αν δεν στηρίζονται από γεγονότα. Αν για την πιθανή επιλογή σου ακούς μόνο αρνητικά σχόλια ή ακόμη χειρότερα, κανείς απ’ όσους ρώτησες δεν έχει ακούσει σχετικά, τότε καλύτερα να προτιμήσεις μια πιο ασφαλή.

 

Ελπίζουμε να σας βοήθησαν τα tips μας ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή κέντρου ημίμονιμου μακιγιάζ !

 

 

 

https://www.facebook.com/YourPermanentBeautyExpert/

www.24beauty-expert.gr