Πώς θα αναδείξω τη θηλυκή μου πλευρά και την αύρα μου στο πέρασμά μου;

Πώς θα αναδείξω τη θηλυκή μου πλευρά και την αύρα μου στο πέρασμά μου;

Αν η εμφάνιση είναι για εσάς σημαντικό κεφάλαιο, μοιραζόμαστε μαζί σας μικρές συμβουλές για να αισθάνεστε μοναδική και σαγηνευτική. Η ομορφιά και η αύρα είναι εσωτερική υπόθεση και η γοητεία είναι συνολική κι όχι στους πόντους της περιφέρειας ή των γλουτών.

Οι εντυπώσεις κερδίζονται μ’ ένα απλό περιποιημένο outfit αρκεί να νιώθετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να πιστεύετε μέσα σας πως είστε οι πιο λαμπερές κι όμορφες απ’ όσες κυκλοφορούν γύρω σας.   Να θυμάστε πως οι άλλοι μας βλέπουν όχι όπως είμαστε πραγματικά αλλά μας κρίνουν  από τη συνολική μας εικόνα και την αύρα που αποπνέουμε στο πέρασμά μας.

Πώς μπορείτε να προβάλετε τον καλύτερό σας εαυτό;

Μα αγαπώντας το κορμί σας, την προσωπικότητά σας κι αυτό που είστε και «χτίσατε» με κόπο και προσπάθεια. Η συμφιλίωση με τον εαυτό μας είναι το Α και το Ω για να μπορέσουμε, στη συνέχεια, να αναδείξουμε τον εσωτερικό μας κόσμο και τη γοητεία μας. Το πιο ακριβό outfit θα περνάει απαρατήρητο αν εσείς δεν πιστεύετε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. 

Η έλλειψη σεβασμού κι αγάπης στον εαυτό μας είναι καταστροφική και τοξική σχέση. Η εικόνα μας πρέπει να συμμαχήσει  με το μυαλό μας, την ψυχή μας και τη ζωή μας. Έτσι θα είμαστε ευτυχισμένοι και συμφιλιωμένοι με τον εαυτό μας.

Ας δούμε και κάποια tips:

-Αναγνωρίστε κι αναδείξτε τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σας.

-Είναι πολύ βασικό να ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία, αλλά φυσικά κι εκείνα στα οποία υστερούμε διότι ουδείς τέλειος!

Μια δερμάτινη κλασική τσάντα, δίνει στιλ και κομψότητα στο πρωινό και βραδινό ντύσιμο και φοριέται άφοβα σ’ όλες τις στιγμές και ηλικίες.

-Αποφύγετε τις ακρότητες (πολύ κοντή φούστα, πολύ στενά ρούχα, γυαλιστερά, πολύ έντονα χρώματα ή πολυχρωμία).

– Οι υφές πρέπει να είναι ίδιες στα υφάσματα.

Επενδύστε σε κλασσικά και ποιοτικά ρούχα κι αξεσουάρ στα βασικά χρώματα (μαύρο, καφέ, μπλε, ταμπά).

-Αποκτήστε παπούτσια στο μέγεθός σας και τα οποία είναι άνετα στο περπάτημα. Αν δεν έχετε μεγάλη οικονομική άνεση επιλέξτε διαχρονικά σχέδια.

-Επιλέξτε nude χρωματισμούς που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

– Συνδυάστε έξυπνα ακριβά κομμάτια με πιο οικονομικά χωρίς ταμπέλες, slogans, σχήματα κλπ που δεν προδίδουν το πού τα αγοράσατε.

Η καθαριότητα και η επιμελημένη εμφάνιση παίζουν καθοριστικό ρόλο. Ένα σχισμένο καλσόν, μια φόδρα που κρέμεται ή ένα κουμπί που λείπει χαλάει την εικόνα σας.

Ντυθείτε ανάλογα με τον χώρο όπου εργάζεστε, την ηλικία, τα κιλά σας και την περίσταση.

-Τα πουλόβερ και οι μπλούζες είναι αποδεκτά γι’ ένα καθημερινό ντύσιμο και μαζί μ’ ένα φουλάρι, ένα κολιέ ή ένα καπέλο μεταμορφώνονται σε ενδιαφέρον look.

-Προσοχή στα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Λίγα, ποιοτικά και καλά  που ταιριάζουν στο ύψος του συνολικού σας ντυσίματος.

– Μην αλλάζετε εντελώς  στιλ μαλλιών. Βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει και αναδεικνύει το πρόσωπό σας.

– Ένα όμορφο και διακριτικό μακιγιάζ κάνει θαύματα.  Αν δεν τα καταφέρνετε ή  δεν έχετε ταλέντο και χρόνο μήπως να σκεφτόσασταν την εκδοχή του ημιμόνιμου μακιγιάζ που δε θα σάς προδώσει ποτέ;

– Αρωματιστείτε και αφήστε τη μυρωδιά σας στο πέρασμά σας.

 

Φορέστε το ωραιότερο χαμόγελό σας και βγείτε από την πόρτα του σπιτιού σας. Είστε η μία και μοναδική και μην το ξεχνάτε ποτέ!