Πώς θα καταλάβω πως η PMU Artist γνωρίζει τις νέες τεχνικές και τελευταίες εξελίξεις του ημιμόνιμου μακιγιάζ; 10+1 tips δίνουν τις απαντήσεις!

Πώς θα καταλάβω πως η PMU Artist γνωρίζει τις νέες τεχνικές και τελευταίες εξελίξεις του ημιμόνιμου μακιγιάζ; 10+1 tips δίνουν τις απαντήσεις!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές η γνώση αποτελεί προίκα καθότι η επιστήμη του ημιμόνιμου μακιγιάζ εξελίσσεται συνεχώς. Όμως, υπάρχουν συνάδελφοι που ενώ είναι καλοί στη δουλειά τους δεν έχουν επενδύσει σε σεμινάρια μετεκπαίδευσης με αποτέλεσμα οι τεχνικές τους να είναι παρωχημένες. Πώς σαν πελάτες μπορείτε να αντιληφθείτε τη διαφορά;

Εμείς, θα σας δώσουμε ένα μικρό οδηγό συμβουλών προκειμένου να μην πέσετε στην παγίδα. Θέλουμε να  εμπιστευτείτε την ομορφιά σας στα χέρια ενός ανθρώπου που γνωρίζει όλες τις νέες μεθόδους, έχει χρωστικές σε νέους χρωματισμούς και βέβαια γνωρίζει τις διεθνείς τάσεις της μόδας. 

Tips:

 1. Δώστε βάση στην αισθητική του χώρου. Αν είναι απαρχαιωμένη με μια αίσθηση εγκατάλειψης το πιθανότερο είναι η PMU Artist να είναι ακριβώς έτσι και στη δουλειά της.
 2. Προσέξτε το είδος των πελατών της στην αίθουσα αναμονής. Τί ηλικίας είναι και ποιο είναι το στιλ τους;
 3. Προσέξτε το προσωπικό καθώς και την ίδια την τεχνίτρια- αισθητικό. Είναι σύγχρονοι; Το μακιγιάζ τους και η συνολική τους εικόνα συμβαδίζει με τις νόρμες της εποχής;
 4. Παρατηρείστε αν τα χείλη της τεχνίτριας ή και των πελατών έχουν περίγραμμα. Αν έχουν εμφανές τότε υπάρχει κίνδυνος να μην συμβαδίζει η αισθητική τους με τις τάσεις της εποχής.
 5. Τα πτυχία που έχει κορνιζάρει είναι σύγχρονα; Παρατηρείτε να έχει κάνει σεμινάρια;
 6. Κάντε το δοκιμαστικό και δείτε το αποτέλεσμα. Σας ικανοποιεί; Κουβεντιάζετε τις ανάγκες, τις απορίες σας ή και τις ενστάσεις σας;
 7. Ζητείστε να δείτε φωτογραφίες από περιστατικά πελατών. Έχει book; Αν το «μετά» σάς αρέσει τότε αυτό είναι καλό σημάδι.
 8. Δείτε τις χρωστικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η PMU Artist. Είναι τελευταίας τεχνολογίας; Ρωτήστε την αν χρησιμοποιεί τα αναλώσιμα και τα εργαλεία της BIOTEK που αποτελούν την επιτομή της έρευνας και της εξειδίκευσης στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.
 9. Ρωτήστε την για τις τιμές της. Μια πολύ οικονομική προσφορά είναι πολύ ύποπτη και χρήζει διερεύνησης.
 10. Πριν κλείσετε το ραντεβού σας δείτε αν έχει δικό της site, επαφή με τα social media καθώς και τις κρίσεις και τα σχόλια των πελατών.
 11. Τέλος, αν έχετε αμφιβολίες ή κάτι σας προβληματίζει μη διστάσετε να αποχωρήσετε με τη λογική πως έχετε δικαίωμα να ξανασκεφτείτε όσα είδατε, πράξατε ή και συζητήσετε.

Η εικόνα σας είναι το διαβατήριό σας και ποτέ μα ποτέ μην την εμπιστευτείτε εκεί που δεν είστε 100% σίγουρες/οι πως θα σεβαστούν τις ανάγκες σας και τα χρήματά σας!