Πότε είναι η σωστή ημερομηνία για ανανέωση του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ μας;

Πότε είναι η σωστή ημερομηνία για ανανέωση του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ μας;

Διακοπές με ανανεωμένο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ   

 Κλείσαμε ημερομηνίες για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και σκεφτόμαστε λίστες: Επλογή προορισμού, επιλογή παρέας, επιλογή ρούχων, επιλογή παπουτσιών, επιλογή αξεσουάρ, επιλογή βιβλίων… Όσο και αν μεγαλώνει η λίστα, η πρώτη μας στάση είναι στο Your Permanent Beauty Expert!

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να κάνουμε ανανέωση του ημι- μόνιμου μακιγιάζ μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Στην Ελλάδα το καλοκαίρι υπόσχεται διασκέδαση, έντονες στιγμές, θάλασσα και πολλές παρέες. Αυτά από μόνα τους αποτελούν επιπλέον λόγους για τους οποίους οι γυναίκες που προσέχουμε την εμφάνισή μας, παίρνουμε την απόφαση να ανανεώσουμε το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ μας, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όλες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες στις διακοπές. Το ανανεωμένο τατουάζ προσώπου, θα μας χαρίσει και ένα (μόνιμα) απαλό μακιγιάζ στην παραλία, αποδεσμεύοντας μας από το άγχος της ανανέωσης του ή τις μουτζούρες του μολυβιού, της μάσκαρας και του eyeliner στις υψηλές θερμοκρασίες.

Είτε πρόκειται για το Microblading φρυδιών, είτε για τη χένα φρυδιών, για το σχήμα χειλιών, το eyeliner ή την ανόρθωση βλεφαρίδας, η ανανέωση του ημιμόνιμου μακιγιάζ αναδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Καλοσχηματισμένα φρύδια, βαθύ βλέμμα, ελκυστικά χείλη.. Ίσως η καλύτερη λίστα των καλοκαιρινών διακοπών.

Γι΄ αυτό, όσες εκκρεμότητες κι αν έχουμε, η πρώτη στάση πριν τις διακοπές μας είναι στο Your Permanent Beauty Expert. Για να κοιτάμε τις καλοκαιρινές μας φωτογραφίες, και να καμαρώνουμε για το πόσο λαμπερή ήμασταν, και φέτος, το καλοκαίρι!

Καλέστε μας σήμερα στο 210 3000 400, και θα βρούμε μαζί την ημερομηνία και ώρα που σας βολεύει!