Που θα μάθω για τις πιο trendy υπηρεσίες ομορφιάς;

Που θα μάθω για τις πιο trendy υπηρεσίες ομορφιάς;

Οι τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ έχουν γίνει trendy θέμα μεταξύ των γυναικών. Ειδικά στα social media! Instagram, Pinterest αλλά και facebook, έχουν γεμίσει με hash tags τεχνικών Ημιμόνιμου μακιγιάζ. Εφαρμογές όπως το Microblading, η τεχνική «Τρίχα – Τρίχα», το Ombre στα Χείλη, η σκιά ή το κλασσικό eyeliner στα μάτια, έχουν λατρευτεί σε τέτοια βαθμό που οι περισσότερες ανεβάζουν selfie με το αντίστοιχο hashtag, φωτογραφίες με τις αγαπημένες τους τεχνικές.

Τους τελευταίους μήνες, τρεις τεχνικές έχουν κάνει την εμφάνισή τους από τη Ρωσία, κερδίζοντας όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις. Τα νέα hashtags #lashlift, #lashbotox, #eyebrowlift, #browlift, συνοδεύουν αναρτήσεις με ερωτήματα από γυναίκες που ψάχνουν να μάθουν περισσότερα.

Το κέντρο εξειδικευμένων υπηρεσιών Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Your Permanent Beauty Expert είναι το πρώτο που έχει συμπεριλάβει τις τεχνικές αυτές στις υπηρεσίες του. Γι΄αυτό και η ομάδα των ειδικών και η επικεφαλής τους, Ναταλία Babenko, απαντούν σε όλα τα σχετικά ερωτήματα που έρχονται στις σελίδες μας στα social media:  «Τι είναι το Lash Lift;», «Πως μπορώ να δώσω στη φυσική βλεφαρίδα μου περισσότερη καμπύλη;», «Μπορώ να αλλάξω το σχήμα των πεσμένων μου φρυδιών;», «Τι είναι το lash Botox;», «Το brow lift, είναι επεμβατική μέθοδος;», κ.α.

Στο Your Permanent Beauty Expert βρίσκετε επαγγελματικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας. Μάθετε για το Lash Lift, την ιδανική τεχνική ομορφιάς για το καλοκαίρι, που προσφέρει έντονο βλέμμα χωρίς το βάρος της έντονης mascara. Συνδυάστε την εφαρμογή με Henna φρυδιών για προσωρινό αποτέλεσμα ή με Ημιμόνιμο φρυδιών για μεγάλη διάρκεια, και δώστε ανόρθωση και καμπυλότητα στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Αν είστε από τις γυναίκες που προτιμούν να βάφονται λίγο ή και καθόλου.. θα το λατρέψετε!

Το Lash Botox, γίνεται συνδυαστικά με το Lash Lift και  προσφέρει ενδυνάμωση και σφριγηλότατα στην φυσική τρίχα της βλεφαρίδας.
Το Brow Lift, μια θεαματική τεχνική ανόρθωσης των φρυδιών, ενδείκνυται σε άτονα, κουρασμένα φρύδια, με καθοδική ή/ και ακανόνιστη φορά.

Οι επαγγελματίες μακιγιέρ θεωρούν τα φρύδια βασικό στοιχείο της «αρχιτεκτονικής» του προσώπου. Το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών μπορούν να αλλάξουν δραματικά την έκφραση και το στιλ ενός ατόμου.  Για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεστε την εκτέλεση τεχνικών τατουάζ φρυδιών σας σε ειδικό εμπειρογνώμονα με βαθειά γνώση στον τομέα του μακιγιάζ και του styling και επιτυχημένη πρακτική στον τομέα του Ημι-Μόνιμου μακιγιάζ.

Ξεχωρίστε κάνοντας τις πιο trendy τεχνικές στο κέντρο εξειδικευμένων υπηρεσιών Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Your permanent Beauty Expert, και την επόμενη φορά που θα δουν οι φίλες σας τα αγαπημένα σας hashtags, θα είναι σε δική σας ανάρτηση!

 

YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT (YPBE)

Λ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 16, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

+2103000400