Δεν έχεις ξανακάνει Ημιμόνιμο μακιγιάζ και έχεις δεύτερες σκέψεις; Το Your Permanent Beauty Expert σου εξηγεί γιατί δεν πρέπει!

Δεν έχεις ξανακάνει Ημιμόνιμο μακιγιάζ και έχεις δεύτερες σκέψεις; Το Your Permanent Beauty Expert σου εξηγεί γιατί δεν πρέπει!

Η ειδικός του Your Permanent Beauty Expert κατά την διάρκεια της εφαρμογής

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια υπηρεσία ομορφιάς που απευθύνεται σε όλες τις σύγχρονες, πολυάσχολες γυναίκες και προσφέρει πολλαπλά οφέλη. Βασικός του στόχος είναι να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και να μας απαλλάξει από το συμβατικό βάψιμο. Ωστόσο συχνά πολλές γυναίκες διστάζουν να το δοκιμάσουν, κυρίως λόγω άγνοιας. Θεωρούν δηλαδή πως είναι επώδυνο, ότι απαιτεί κάποια ιδιαίτερη φροντίδα πριν και μετά ή ότι περιορίζει τις εμφανίσεις μας για κάποιες μέρες.

Όμως αγαπητή φίλη δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου! Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια πολύ απλή διαδικασία και δεν πονάει καθόλου αφού τοποθετείται τοπικά η κατάλληλη για κάθε περιοχή εφαρμογής υποαλλεργική αναισθητική κρέμα. Και το πιο σημαντικό είναι πως μετά την συνεδρία Ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορείς να επιστρέψεις άμεσα στη ρουτίνα σου. Ενδεχομένως, στην περίπτωση των χειλιών μόνο να υπάρχει ένα ελαφρύ πρήξιμο για 3 με 4 ώρες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν σε εμποδίζει από το να εργαστείς κανονικά ή να επιστρέψεις σε κάποια δραστηριότητα.

Οι οδηγίες που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις για να την μέγιστη δυνατή διάρκεια στο αποτέλεσμα είναι απλά να αποφύγεις την επαφή με πολύ νερό και την έκθεση στον ήλιο χωρίς γυαλιά και αντηλιακή προστασία! Εύκολο δεν νομίζεις;

Εξάλλου οι Ειδικοί που θα σε αναλάβουν στο Your Permanent Beauty Expert, θα φροντίσουν να χαλαρώσεις απόλυτα και να κατανοήσεις κάθε βήμα της διαδικασίας. Ενώ με την καθοδήγησή τους θα διαλέξετε μαζί το πιο κομψό και ταιριαστό στο στυλ σου Ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Στο Your Permanent Beauty Expert δουλειά μας δεν είναι μόνο να παρέχουμε τα καλύτερα και πιο ποιοτικά αποτελέσματα Ημιμόνιμου μακιγιάζ. Είναι επίσης να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση κάνοντας σας να αισθανθείτε ασφάλεια και  οικειότητα.