Σεμινάριο “POWDERED EYEBROWS” για αρχάριους by Roxana Rusu

Σεμινάριο “POWDERED EYEBROWS” για αρχάριους by Roxana Rusu

Σεμινάριο "POWDERED EYEBROWS'' by Roxana Rusu

Το επόμενο σεμινάριο μας είναι εδώ! Το φθινόπωρο είναι η ιδανική περίοδος για να θέσεις νέους στόχους στα επαγγελματικά σου!

Είτε είσαι αισθητικός, είτε δεν έχεις καμία σχέση με τον κλάδο της αισθητικής αλλά θα ήθελες να ασχοληθείς με αυτόν, το σεμινάριο ημι-μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών για αρχάριους είναι ιδανικό για εσένα!

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι 3ημερο, θα διεξαχθεί 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου. Αφορά την δημοφιλέστερη τεχνική στο ημιμονιμο μακιγιάζ φρυδιων “powdered eyebrows “ ή απλά σκίαση, όπως τη γνωρίζουν οι περισσότεροι. Αυτή η τεχνική ταιριάζει στη πλειοψηφία των τύπων δέρματος και προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα στο πέρασμα του χρόνου. Επίσης, η τεχνική της σκίασης στα φρύδια είναι η βάση για την εκμάθηση του ημι-μόνιμου μακιγιάζ χειλιών και βλεφάρων για κάποιον που θα ήθελε να εκπαιδευτεί και σε αυτά σε δεύτερο χρόνο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία, εκπαίδευση σε latex και πρακτική εκπαίδευση σε φυσικά μοντέλα. Συγκεκριμένα την πρώτη ημέρα στη θεωρία συμπεριλαμβάνονται θέματα όπως η πρόσωπολόγια, το πως γίνεται η επιλογή σωστού χρώματος και σχήματος φρυδιών, οι ενδεδειγμένες συνθήκες υγιεινής και τα μέτρα προστασίας κατά την εφαρμογή ημι-μόνιμου μακιγιάζ, τρόποι επικοινωνίας με την πελάτισσα και άλλα. Τη δεύτερη ημέρα γίνεται η εφαρμογή σε latex και η εφαρμογή ημι-μόνιμου μακιγιάζ από την εισηγήτρια σε φυσικό μοντέλο. Την τρίτη και τελευταία ημέρα γίνονται εφαρμογές από όλες τις μαθήτριες σε φυσικά μοντέλα, τα οποία βρίσκει η σχολή. Η εισηγήτρια παρακολουθεί και κατεύθυνει σε όλη τη διαδικασία της εφαρμογής.

Το τμήμα είναι ολιγομελές, το πολύ έως 5 ατόμων και η εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Roxana Rusu με πολυετή καριέρα στο χώρο του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, με εκπαίδευση στο εξωτερικό και σπουδές με την ιδιοκτήτρια του “24 beauty academy” Natalia Babenko & συνεργάτιδα του Your Permanent Beauty Expert. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “24 beauty academy” στο Χαλάνδρι. Tα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στο σεμινάριο είναι της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας ΒΙΟΤΕΚ MILANO. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, μπορείς να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα από την BIOTEK MILANO έχοντας κάποια έκπτωση.

*Θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα κατά του COVID19 βάσει νόμου*

📍Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι

ℹ️ Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 2103000400

📧 info@24beauty-expert.gr