Σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Χθες έκανα Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών. Yπάρχει πρόβλημα;

Σήμερα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Χθες έκανα Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών. Yπάρχει πρόβλημα;

Μόλις έμαθες ότι είσαι έγκυος! Η χαρά σου είναι απερίγραπτη! Σε κατακλύζουν ανάμεικτα συναισθήματα. Εκτός από τον ενθουσιασμό σου για την υπέροχη περίοδο της εγκυμοσύνης, αρχίζεις να σκέφτεσαι τι έκανες τις προηγούμενες μέρες που δεν ήξερες ότι είσαι έγκυος. Μήπως έκανες κάτι που θα μπορούσε να βλάψει το έμβρυο που κυοφορείς;Ωχ! Πριν λίγες μέρες έκανες ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών…Μήπως δεν έπρεπε;Οι χρωστικές ουσίες μπορούν να επηρεάσουν το έμβρυο; Τι έπρεπε να προσέξεις ως προς την επιλογή του κέντρου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ; Μπορείς να κάνεις τη 2η συνεδρία ή πρέπει να περιμένεις μέχρι να γεννήσεις;Μην ανησυχείς! Οι Beauty Experts του “Your Permanent Beauty Expert” σου λύνουν όλες τις απορίες για να κοιμάσαι ήσυχη.Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ΦρυδιώνΣύμφωνα με τους ειδικούς του “Your Permanent Beauty Expert” η εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ φρυδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απολύτως ασφαλής. Η αναισθητική κρέμα εφαρμόζεται επιφανειακά πάνω στο δέρμα και η χρωστική ουσία εκχωρείται στο πάνω μέρος του  χορίου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα σε βάθος μικρότερο του ενός χιλιοστού. Συνεπώς, δεν απορροφάται από το σώμα και οι πιθανότητες να εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος και να φτάσει στο έμβρυο είναι μηδαμινές. Εκ των πραγμάτων λοιπόν δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για το μωρό αλλά ούτε και για την εγκυμονούσα.

acb

 

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ΧειλιώνΣτο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών τα πράγματα διαφέρουν από το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρύδιων!Η εφαρμογή του Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών δεν επιτρέπεται κατά την κύηση, γιατί αμέσως μετά το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών προτείνεται τριήμερη προληπτική λήψη χαπιών τύπου Zovirax, το οποίο δεν είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη.Έτσι, οι ειδικοί του “Your Permanent Beauty Expert” δεν προτείνουν το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών κατά τη διάρκεια της κύησης.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ ΒλεφάρωνΗ περιοχή την ματιών είναι η πιο ευαίσθητη. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο την κύησης, οι οφθαλμοί έχουν την τάση να αφυδατώνονται.  Γι’ αυτό οι οφθαλμίατροι προτείνουν στις εγκυμονούσες την χρήση οφθαλμικών σταγόνων ενυδάτωσης και σε εκείνες που χρησιμοποιούν φακούς επαφής να περιορίσουν τη χρήση τους. Με βάση τα παραπάνω, οι ειδικοί δεν προτείνουν την εφαρμογή Ημιμόνιμου Μακιγιάζ βλεφάρων στην εγκυμοσύνη.

 

Οι Beauty Experts του “Your Permanent Beauty Expert” αναλύουν τι πρέπει να προσέξει μία έγκυος ως προς την επιλογή του κέντρου Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, ώστε να μη φέρει σε κίνδυνο το έμβρυο ή τον εαυτό της.1. Το Kέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ πρέπει να πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής προς αποφυγή μολύνσεων και μετάδοσης νοσημάτων.Αυτό σημαίνει ότι οι βελόνες είναι μιας χρήσης, τα εργαλεία αποστειρώνονται και τα μηχανήματα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση, ο χώρος είναι εμφανώς καθαρός και οι ειδικοί φορούν προστατευτική μάσκα και αποστειρωμένα γάντια. Τα παραπάνω είναι τα ελάχιστα που οφείλει να τηρεί ένα σωστό Κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ ως προς την υγιεινή.

2. Εκπαιδευμένο προσωπικό και οδηγίες φροντίδας μετά την εφαρμογήΟι ειδικοί που εφαρμόζουν το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ εκτός από άρτια εκπαίδευση και κατάρτιση, οφείλουν να έχουν εμπειρία, δεξιοτεχνία και αισθητική. Επίσης, μετά την εφαρμογή δίνονται αναλυτικές οδηγίες για την φροντίδα του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Οι οδηγίες αυτές είναι απλές αλλά πολύ σημαντικές για την διατήρηση του αποτελέσματος.3. Πιστοποιημένες χρωστικές ευρωπαϊκής προέλευσηςΑπό τις πιο βασικές προϋποθέσεις του ποιοτικού Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι χρωστικές. Σαφώς καλύτερες είναι οι Ευρωπαϊκής προέλευσης, καθώς διέπονται από τους αντίστοιχους νόμους και κανόνες. Ιδανικές θεωρούνται οι ιταλικής προέλευσης χρωστικές BIOTEK(MILANO), που χρησιμοποιούνται στο Your Permanent Beauty Expert. Κέντρα Ημιμόνιμου Μακιγιάζ τα οποία χρησιμοποιούν χρωστικές ασιατικής καταγωγής πρέπει να αποφεύγονται, γιατί είναι υποδεέστερης ποιότητας και ενδεχομένως να συντρέχουν κινδύνους για την υγεία αλλά και για το αισθητικό αποτέλεσμα.Να σημειωθεί ότι οι παραπάνω προϋποθέσεις ισχύουν και για τις γυναίκες που δεν βρίσκονται σε κύηση άλλα και για τους άνδρες.Αν μόλις ανακαλύψες πως είσαι έγκυος και έχεις προγραμματίσει να κάνεις τη 2η συνεδρία του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών σου, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τα σχέδια σου. Αρκεί βέβαια το κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ που έχεις επιλέξει να καλύπτει όλες τις παραπάνω συνθήκες και να έχεις τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου σου.Για ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα, επίλεξε ένα εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, όπως το YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ σας περιμένουν στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα Online και κερδίστε την καλύτερη προσφορά –  ΕΔΩ

Δείτε δείγματα δουλειάς μας –  ΕΔΩ

 

Τηλέφωνο: 210 3000 400 & 211 2154 527

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Β 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος