Είναι το Ημιμόνιμο μακιγιάζ μια περιττή υπηρεσία; ΟΧΙ και δες γιατί!

Είναι το Ημιμόνιμο μακιγιάζ μια περιττή υπηρεσία; ΟΧΙ και δες γιατί!

Κάθε τι που κερδίζει μεγάλο κοινό αναπόφευκτα δημιουργείται γύρω του μεγάλη αρνητική συζήτηση. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το Ημιμόνιμο μακιγιάζ. Το οποίο αντιμετωπίζεται από κάποιους σαν μια υπηρεσία περιττή αφού επισκιάζει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αυτές όμως οι αντιλήψεις ανήκουν στο παρελθόν μαζί με τις παρεμβατικές υπηρεσίες ομορφιάς!

Το Ημιμόνιμο μακιγιάζ αν εκτελεστεί από επαγγελματίες Ειδικούς, όπως το προσωπικό του Your Permanent Beauty Expert, χαρίζει ανάλαφρο, νεανικό αποτέλεσμα. Δεν επηρεάζει την φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. Δεν σημαδεύει το πρόσωπο, δεν τραυματίζει το δέρμα και σίγουρα αποβάλλεται μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Σκοπός του Ημιμόνιμου μακιγιάζ είναι να ενισχύσει διακριτικά τα δυνατά σημεία του προσώπου ώστε να μειωθεί η ώρα που κάθε γυναίκα ασχολείται με την εμφάνισή της.

Ακόμη, το Ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια υπηρεσία που συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας καθώς με την minimum προσπάθεια έχει περιποιημένο μακιγιάζ. Όλη μέρα χωρίς να αισθάνεται ότι πρέπει συνέχεια να τσεκάρει αν έχει αλλοιωθεί. Για τη σύγχρονη γυναίκα που έχει πολύ περιορισμένο χρόνο, είναι πολύ ανακουφιστικό να ξέρει πως με μια απλή κίνηση είναι έτοιμη να βρεθεί από το γραφείο σε μια κοινωνική υποχρέωση και να είναι λαμπερή χωρίς προσπάθεια!

 

Εδώ και 7 χρόνια στο Your Permanent Beauty Expert έχουμε ακούσει πολλές απόψεις και έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φοβίες. Κάποιες είναι λανθασμένες και κάποιες έχουν βάση. Αυτό που συμβουλεύουμε όμως όλες τις γυναίκες είναι να μην ακούν απλά διαδόσεις και να μην εμπιστεύονται αισθητικούς χωρίς πείρα.

Όπως κάθε νέα υπηρεσία, έτσι και το Ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να έχει και αρνητικά αποτελέσματα, αν δεν υπάρχει μέτρο και δεν τηρηθούν οι απαραίτητοι κανόνες.