Το Your Permanent Beauty Expert στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού!

Το Your Permanent Beauty Expert στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού!

Κάθε χρόνο ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Σε αυτό το πλαίσιο το εξειδικευμένο κέντρο μας Your Permanent Beauty Expert φροντίζει να ενημερώνει για την ανεκτίμητη αξία της πρόληψης. Να στηρίζει όσες γυναίκες πέρασαν από την δύσκολη δοκιμασία του καρκίνου του μαστού.

Οι επιπτώσεις των τρόπων αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού είναι εμφανείς και όχι ευχάριστες. Αποδυναμώνουν τον οργανισμό, επηρεάζουν σημαντικά την φυσική τριχοφυΐα και σε ορισμένες περιπτώσεις αφήνουν σημάδια στο δέρμα. Κυρίως όμως πλήττουν την αυτοπεποίθηση και την διάθεση των γυναικών.

Γι’ αυτό το λόγο, όσες γυναίκες έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού, μπορούν να κλείσουν ραντεβού στο Your Permanent Beauty Expert μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2018 και να λάβουν έκπτωση έως 50% στις υπηρεσίες μας. Πιο συγκεκριμένα στο Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια. Επίσης, το επανορθωτικό Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ θηλαίας άλω και αποκατάσταση ουλών στην περιοχή των μαστών.

Το Ημι-Μόνιμο μακιγιάζ είναι μια υπηρεσία που μπορεί να αυξήσει αυτόματα την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας καθώς ολοκληρώνει με φυσικό τρόπο μια περιποιημένη εικόνα.  

Στο Your Permanent Beauty Expert πιστεύουμε πως κάποιες γυναίκες αξίζουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και περιποίηση! Γι’ αυτό και βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους. Μάθετε περισσότερα καλώντας στο 210 3000 400!