Σβήστε την κούραση της καραντίνας με εξειδικευμένες τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ!

Σβήστε την κούραση της καραντίνας με εξειδικευμένες τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ!

Η κούραση της καραντίνας είναι ένα φαινόμενο της πανδημίας που άγγιξε μικρούς και μεγάλους, γυναίκες και άνδρες. Στους τρόπους αντιμετώπισης συγκαταλέγονται η φυσική άσκηση και η θετική προσέγγιση. Όμως, πολύ σύντομα θα έχουμε άλλον έναν τρόπο, ίσως τον πιο άμεσο: το εξειδικευμένο κέντρο Ημιμόνιμου Μακιγιάζ Your Permanent Beauty Expert ανοίγει και πάλι με τις διάσημες τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ! Κλείστε ραντεβού με τους επαγγελματίες PMU Artists του κέντρου μας και αφήστε τους να αντιμετωπίσουν άμεσα τα σημάδια από την κούραση της καραντίνας με τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ για φρύδια, χείλη και βλέφαρα.

Όσες γυναίκες έχουν δοκιμάσει κάποια υπηρεσία Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι ξετρελαμένες. Δηλώνουν ότι θα το ξανακάνουν σίγουρα και αναρωτιούνται πώς μπορούσαν να είναι περιποιημένες πριν το δοκιμάσουν. Κι όχι άδικα, καθώς πραγματικά το Ημιμόνιμο Mακιγιάζ λύνει τα χέρια της σύγχρονης γυναίκας που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο!

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ είναι η πιο τέλεια λύση για κάθε γυναίκα!

Υπάρχει όμως και ένας ακόμη λόγος που η ανάγκη για Ημιμόνιμο Mακιγιάζ είναι τόσο δημοφιλής σήμερα. Για πολλές από εμάς, η τηλεργασία έχει γίνει μόνιμη κατάσταση και δεν δείχνει να αλλάζει άμεσα. Αυτό για την επαγγελματία γυναίκα δηλώνει καθημερινή ανάγκη για περιποιημένο πρόσωπο ώστε να «δείχνει καλά» στις τηλεδιασκέψεις. Άλλος ένας λόγος να επισκεφτείτε άμεσα το κέντρο μας! Δώστε έκφραση, σχήμα και λάμψη στα φρύδια και χείλη σας, με μια από τις τεχνικές Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, και πείτε αντίο στο καθημερινό βάψιμο!

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Your Permanent Beauty Expert, διώξτε την κούραση και ανανεώστε την ομορφιά σας! Κάθε σχήμα και κάθε χρωματικός συνδυασμός είναι μοναδικός και δημιουργείται από την έμπειρη ειδικό για να ταιριάζει στα δικά σου φυσικά χαρακτηριστικά. Με στόχο να κολακεύει τον δικό σου τόνο επιδερμίδας και βέβαια να εναρμονίζεται με το γενικότερο στυλ σου. Επιλέξτε Microblading, Τρίχα-Τρίχα, Ombre ή Ελαφρά Σκίαση και δώστε έκφραση στα φρύδια σας. Για τα χείλη, επιλέξτε ανανέωση σχήματος και χρώματος με πλήρες γέμισμα Full Lips ή Ombre Lips για λαμπερό φυσικό νεανικό χρώμα.

 

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο Your Permanent Beauty Expert για να σας προσφέρουμε κορυφαίες ποιοτικές υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ!

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με μια από τις ειδικούς PMU artist του κέντρου μας και λάμψτε, απολαμβάνοντας το υπεροχο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ σας!!!

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  210 3000 400 , 211 2154527 (καθημερινά 10:00 με 20:00)

Online booking: https://www.24beauty-expert.gr/book-online/

Email: info@24beauty-expert.gr

Ιστότοπος: www.24beauty-expert.gr

Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 16, Χαλάνδρι, 2ος όροφος