Σβήστε την λεύκη από το σώμα σας με Ημιμόνιμο Camouflage

Σβήστε την λεύκη από το σώμα σας με Ημιμόνιμο Camouflage

Η λεύκη, όπως οι περισσότερες δερματικές παθήσεις σήμερα, μπορούν να σβηστούν χάριν στο Ημιμόνιμο camouflage!

nintchdbpict000265053528

 

Η αυτοάνοση αυτή πάθηση, δεν είναι μεταδοτική και εκδηλώνεται με λευκές κηλίδες σε διάφορες περιοχές του δέρματος. Η λεύκη παρατηρείται, συνήθως, σε άτομα νεαρής ηλικίας μεταξύ 20 και 30 χρονών. Mε σκουρόχρωμο κυρίως δέρμα, αλλά και σε παιδιά. Οι γιατροί, εκτιμούν πως οφείλεται σε βλάβες του θυρεοειδούς.

Ως πάθηση, δεν είναι βλαπτική για την υγεία. Ωστόσο είναι γεγονός πως δημιουργεί ψυχολογική πίεση και αναστάτωση καθώς διαταράσσει την κοινωνική ζωή του πάσχοντος. Τα σημεία που συνήθως προσβάλει είναι το πρόσωπο, τα χείλη, τα χέρια, τα πόδια, οι αγκώνες, τα γόνατα, το στήθος και συχνά την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Αρκετοί πάσχοντες βρίσκουν λύσεις μικρής διάρκειας. Για παράδειγμα καμουφλάζ των περιοχών με ειδικά make up με χρώμα που έχουν παράλληλα μεγάλη καλυπτική δράση και άλλοι αν η περιοχή δεν είναι εμφανής την καλύπτουν με ρούχα.

Τα τελευταία χρόνια όμως, η πάθηση είναι λιγότερο ενοχλητική καθώς υπάρχει πιο μόνιμος αλλά και ανώδυνος τρόπος «σβησίματος»: Η μέθοδος ιατρικού τατουάζ αποκατάστασης!  

64829526_2359635294292122_2201975972553555968_n

Τι είναι το Ιατρικό Τατουάζ Αποκατάστασης;

Το Ιατρικό Τατουάζ Αποκατάστασης, ή αλλιώς Medical Tattoo είναι μια μη επεμβατική διαδικασία στην οποία εισάγεται χρωστική ουσία στην ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας. Μέσω δηλαδή μιας πολύ λεπτής βελόνας. Έτσι,  ο/η PMU Artist εισάγει αναίμακτα χρώμα επικαλύπτοντας την  πάσχουσα επιφάνεια με χρώμα κοντινό στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας μας. Προ της συνεδρίας εξετάζεται το ιατρικό ιστορικό του πάσχοντος και στη συνέχεια  τοποθετείται αναισθητική κρέμα προ της εφαρμογής αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίας προκειμένου ο πόνος να είναι αμελητέος.  Ανάλογα την έκταση, την ανοχή στον πόνο και βέβαια την κατάσταση του δέρματος απαιτούνται 2-3 συνεδρίες προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ολοκληρωμένο. Η δε συχνότητα επανάληψης εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος. Η φροντίδα της εν λόγω περιοχής και βέβαια από την επιλογή ενός έμπειρου PMU Artist, της σωστής εκτίμησης του προβλήματος και την καλή ποιότητα χρωστικής.

Καλέστε σήμερα το Your Permanent Beauty Expert και ζητήστε ραντεβού με τους ειδικούς μας!

210-3000400

Λ. Βας. Γεωργίου 16, Χαλάνδρι 15233