Τα beauty trends για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017/2018

Τα beauty trends για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2017/2018

Τα πρώτα μηνύματα για το τι θα επικρατήσει φέτος στο μακιγιάζ τα λάβαμε από την εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη. Φέτος, δίδεται έμφαση στα μάτια και στα χείλη κάτι που μας αρέσει πολύ. Πρόκειται για τις δύο πιο ερωτογενείς περιοχές του γυναικείου προσώπου που εκπέμπουν θηλυκότητα και αισθησιασμό. Το υπόλοιπο πρόσωπο δίνει την αίσθηση του αμακιγιάριστου. Μέσω του ημιμόνιμου μακιγιάζ -αν τα φρύδια και τα χείλη σας χρειάζονται μια «ενίσχυση» και μια «ώθηση» θα μπορέσετε στη συνέχεια –αβίαστα- να επιτύχετε το look που σάς αντιπροσωπεύει.

Με γνώμονα την ηλικία και τον τρόπο ζωής σας μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες του εν λόγω άρθρου ώστε να είστε στο πνεύμα της σεζόν. Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε στο Σύνταγμα ή στο Χαλάνδρι ώστε να σάς δώσουμε τις συμβουλές μας και να συμβάλουμε στο να τονωθεί η ψυχολογία σας. Άλλωστε εμείς οι γυναίκες επιβάλλεται να έχουμε καλή διάθεση και πίστη στον εαυτό μας, αφού τα πάντα περιστρέφονται γύρω από εμάς.

 1.METALLICA

Οι σκιές φέτος  έχουν μεταλλιζέ υφές σε τόνους του χάλκινου, του ασημί, του χρυσού και του μπλε.  Το πρωί μια σκιά , λίγο μολύβι και μάσκαρα είναι υπέρ αρκετά. Όμως, για τις βραδινές σας εξόδους μπορείτε να έχετε βλέφαρα υπέρ παραγωγή, smokey. Το κάδρο των ματιών σας  θα ολοκληρωθεί με πλούσια καλοσχηματισμένα  φρύδια που το ημιμόνιμο μακιγιάζ  στα  www.24beauty-expert.gr  υπόσχεται. Συμπλήρωσε το όλο στιλ, με νύχια σε ίδια μεταλλιζέ απόχρωση και nude lips.

2.CAT EYES

Θα ξυπνήσει η γραφίστρια μέσα σας. Μπορείτε να κάνετε γραμμές με λευκό eyeliner. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα νέον χρώματα όπως το ροζ. Πρόκειται για ένα εξεζητημένο μακιγιάζ που απευθύνεται στις νεαρές κοπέλες.

3.SMOKEY EYES

Σκούρα, μεταλλικά χρώματα, eye liner, έντονα φρύδια και ογκώδεις ψεύτικες βλεφαρίδες ή extensions από μετάξι και όλα τα βλέμματα θα πέφτουν πάνω σας.

4.RAINBOW  EYES

Πορτοκαλί,  κίτρινα, τουρκουάζ, λευκά και μωβ, αναμεμιγμένα μεταξύ τους σε τριχρωμίες κάνουν ένα βλέμμα που παραπέμπει σε ουράνιο τόξο. Αισιόδοξο και χαρούμενο ύφος επιβάλει τέλεια φρύδια και μεγάλες μακριές βλεφαρίδες.

5.DOLL  LASHES

Η ημιμόνιμη  επιμήκυνση βλεφαρίδων, που φέτος έχουν την τιμητική τους θα σάς χαρίσει πιο μακριές, πιο πυκνές, πιο γυριστές και πολύ natural looking βλεφαρίδες. Η επαναστατική νέα μέθοδος Eye lash Extention που εφαρμόζουμε στα  www.24beauty-expert.gr  έχει γίνει πολύ δημοφιλής  και στη χώρα μας. Φέτος δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην υιοθετήσετε την εν λόγω τάση γιατί προσθέτει ένταση και μυστήριο στο βλέμμα χωρίς να καταστρέφει τη δική σας βλεφαρίδα.

 6.OMBRE ΧΕΙΛΗ

Η τάση ζητά καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλη. Τα εφέ διαβάθμισης είναι μόδα και στην ουσία παίζετε με παρεμφερή χρώματα συνδυάζοντας υποτονικές και έντονες αποχρώσεις μαζί. Διορθώστε τυχόν ασυμμετρίες και προσδώστε τους πιο ελκυστικό & ζωηρό χρώμα με την μοναδική τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και όλοι θα κρέμονται από τα χείλη σας!

7.SHADES OF RED

Το ρομαντικό ροζ σε όλους τους τόνους επανέρχεται δυναμικά τόσο στα μάτια, όσο και στα μήλα και τα χείλη. Προσδίδει αθωότητα και δίνει ένα φυσικό υγιές look.

Όλα αυτά θα τα επιτύχετε με πολύ απλό και λιτό μακιγιάζ, στο υπόλοιπο πρόσωπο, με ελάχιστο ή καθόλου makeup. Κάτι που είναι ιδιαιτέρως βολικό και ωφέλιμο για την επιδερμίδα αφού «αναπνέει». Μη ξεχνάτε πως η μόδα φέτος θέλει πρόσωπα σχεδόν αμακιγιάριστα  απόλυτα ματ, χωρίς ίχνος γυαλάδας.