ΤΑ «ΜΥΣΤΙΚΑ» ΓΙΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΤΑ «ΜΥΣΤΙΚΑ» ΓΙΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ένας από τους βασικούς λόγους που μας ωθούν στην απόφαση να κάνουμε ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η ανθεκτικότητα του. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το ημιμόνιμο μακιγιάζ μας «τεστάρεται» σε υψηλές θερμοκρασίες, στην έκθεση στον ήλιο, την έντονη εφίδρωση κ.α.  Αν περάσει το καλοκαίρι και το ημιμόνιμο μακιγιάζ μας έχει μείνει «ακλόνητο» τότε, πρώτον η ειδικός μας έκανε καλή δουλειά και δεύτερον, ακολούθησες πιστά τα παρακάτω βήματα!

SPF, SPF, SPF: η αντιηλιακή προστασία είναι η πιο σημαντική συμβουλή. Δεν φεύγουμε από το σπίτι, δωμάτιο, εξοχικό χωρίς αυτή. Το εξειδικευμένο προσωπικό permanent makeup του YPBE συστήνει αντιηλιακό με δείκτη προστασίας από 30+ καθώς και την συχνή ανανέωση με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο. Επέλεξε ένα διάφανο αντιηλιακό (χωρίς χρώμα) για να μην «θαμπώνει» το ημιμόνιμο μακιγιάζ σου.

Μένουμε στη σκιά: Ο αυγουστιάτικος ήλιος σίγουρα δείχνει σαν χάδι μετά την απομόνωση στο lockdown και την τηλεργασία λόγω covid19 όμως δεν παύει να κουράζει το δέρμα και τα μάτια. Οι ειδικοί του κέντρου ημιμόνιμου μακιγιάζ YPBE προτείνουν γυαλιά ηλίου, καπέλα μεγάλα, που είναι και τόσο της μόδας φέτος!

Ενυδάτωση: Ο ήλιος και η θάλασσα κάνουν πολύ καλό σε όλο το σώμα, όμως χωρίς την κατάλληλη περιποίηση, αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Τα χείλη είναι αυτά που θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή, μην ξεχνάς να τα ενυδατώνεις. Όταν τα χείλη είναι ενυδατωμένα τότε το ημιμόνιμο μακιγιάζ αναδεικνύεται κάνοντάς τα να φαίνονται πιο ζουμερά. Οι ειδικοί μας σου προτείνουν να χρησιμοποιείς ένα απαλό lip balm με αντιηλιακό δείκτη προστασίας.

Τα παραπάνω βήματα είναι απλά, όμως πολλές φορές τα αμελούμε. Εμπιστεύσου τις ειδικούς μας και με τις συμβουλές τους θα αναδείξεις το ημιμόνιμο μακιγιάζ σου στο 100%. Επιπλέον, η διάρκεια και η ποιότητα του θα επηρεαστεί στο ελάχιστο από εξωτερικούς παράγοντες.

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ που θα αποκτήσεις στο Your Permanent Beauty Expert γίνεται με την χρήση των νεότερων τεχνικών και εφαρμογών εξασφαλίζοντας έτσι φυσικό αποτέλεσμα και διάρκεια. Η επιστημονική προσέγγιση της ομάδας των beauty experts μας, με επικεφαλής την γνωστή medical degree PMU expert κ. Natalia Babenko, εξασφαλίζει απολύτως ακίνδυνες και ανώδυνες εφαρμογές χωρίς παρενέργειες. Τηρώντας με σχολαστικότητα όλους τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης, παρέχει υπηρεσίες ομορφιάς με απόλυτη ασφάλεια.

 

*Το κέντρο μας θα παραμείνει κλειστό από 9 έως και 27 Αυγούστου.*

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

 

Οι καλύτεροι επαγγελματίες του Ημιμόνιμου Μακιγιάζ είναι στο YOUR PERMANENT BEAUTY EXPERT!