Θέλω να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ. Θα πονέσω;

Θέλω να κάνω ημιμόνιμο μακιγιάζ. Θα πονέσω;

Μάθε τα πάντα για το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ από τους 24beauty experts!

Θα πονέσω κατά το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ;

Σκέφτεστε να κάνετε Ημιμόνιμο Μακιγιάζ και αναρωτιέστε αν πονάει; Η απάντησή μας είναι πως δε θα πονέσεις σχεδόν καθόλου, αρκεί να απευθυνθείς σε σωστούς και έμπειρους επαγγελματίες που ξέρουν καλά τη δουλειά τους και ακολουθούν όλο το πρωτόκολλο προετοιμασίας και ορθής διαδικασίας.

Έχει επίσης μεγάλη σημασία να μην έχεις άγχος και εκνευρισμό και βέβαια να μπεις στη ψυχολογία του ανθρώπου που κάνει ένα δώρο ομορφιάς στον εαυτό του.

Η όλη διαδικασία είναι αναίμακτη και το μόνο που θα αισθανθείς είναι μια ελαφρά πίεση. Είναι δε τόσο επιφανειακή που πολλοί από τους πελάτες μας επωφελούνται και ξεκουράζονται… μέχρι που τους παίρνει ακόμη και ο ύπνος!

Η όλη διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Θα ληφθεί ιατρικό ιστορικό ώστε να αξιολογηθεί για να είσαι απόλυτα υγιής 
  2. Θα γίνει δοκιμαστικό με απλό μολύβι στο χρώμα και σχήμα που επιθυμείς που θα επιλέξετε με την ειδικό σου
  3. Θα τοποθετηθεί αναισθητική κρέμα στην περιοχή που θα γίνει το ημιμόνιμο μακιγιάζ και αφού περάσουν 20’ θα περάσεις στην αίθουσα που θα υλοποιηθεί η συνεδρία
  4. Θα ανοιχτεί μπροστά σου νέα βελόνα 
  5. Όλα τα υλικά είναι μιας χρήσης 
  6. Θα ξαπλώσεις αναπαυτικά στο κρεβάτι, θα κλείσεις τα μάτια και θα το απολαύσεις. Αν για κάποιο λόγο (μετά από αρκετή ώρα) νιώσεις άβολα η PMU Artist μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα και να τοποθετήσει εκ νέου αναισθητική κρέμα για να συνεχίσει μετά από λίγο. Μη ντραπείς να το ζητήσεις σε καμία περίπτωση!

Δεν πρέπει να ξεχνάς πως η έμπειρη PMU artist γνωρίζει την ποιότητα του δέρματος σου και θα σταθεί αρωγός σου για ένα τέλειο αποτέλεσμα με τον πλέον ευχάριστο, ανώδυνο και ασφαλή τρόπο!