Τι είναι το “Beauty Blossom” Congress, ποιος το διοργανώνει και γιατί να το παρακολουθήσω;

Τι είναι το “Beauty Blossom” Congress, ποιος το διοργανώνει και γιατί να το παρακολουθήσω;

Το  “Beauty Blossom” Congress θα πραγματοποιηθεί όπως ήδη ξέρετε στις 18-19 Μαρτίου 2018, στο Athens Plaza στην καρδιά του Συντάγματος.

 Απευθύνεται σ’ όλους τους  επαγγελματίες PMU Artists και & Eyelash Extentionists που θέλουν να γνωρίζουν όλες τις νέες εξελίξεις και τα μυστικά από την elite των κορυφαίων PMU Artists όλου του κόσμου, χωρίς  να χρειαστεί να φύγουν από τη χώρα τους και να υποστούν οικονομική αφαίμαξη και ταξιδιωτική ταλαιπωρία.

Το μεγαλύτερο Διεθνές Συνέδριο Ομορφιάς απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του Ημιμόνιμου μακιγιάζ και Extension Βλεφαρίδων που θέλουν να είναι μέσα στα πράγματα και τις διεθνείς εξελίξεις, προκειμένου να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίσουν μεταξύ του ανταγωνισμού.  

Εμπνευστής και συνδιοργανώτρια του το “Beauty Blossom” Congress είναι η  Ναταλία Babenko, PMU Artist & Trainer και ιδιοκτήτρια των κέντρων “Your Permanent Beauty Expert” και “Your Permanent Beauty Academy”. Η  Ναταλία Babenko, έχει στο ενεργητικό της πάνω από 10.000 εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ. Είναι γνώστρια όλων των τεχνικών  που αυτήν τη στιγμή υπάρχουν σε διεθνές επίπεδο. Έχει κάνει σπουδές προσωπολογίας και ημιμόνιμου μακιγιάζ στη Ρωσία καθώς και σπουδές νοσηλευτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Δημιουργεί, επίσης, σεμινάρια για όλες τις βαθμίδες γνώσεων που καλύπτουν αρχάριους αλλά και ήδη υπάρχοντες επαγγελματίες στο χώρο του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Στο BB Congress θα έχετε τη μοναδική δυνατότητα να εκπαιδευτείτε και να παρακολουθήσετε ομιλίες και workshops των μεγαλύτερων, παγκοσμίως καταξιωμένων επαγγελματιών των δυο παραπάνω κλάδων, σε απευθείας μετάφραση στα ελληνικά.

Σε παράλληλο χρόνο με  το συνέδριο, διοργανώνεται διαγωνισμός Championship μεταξύ επαγγελματιών του Permanent Makeup και Eyelash Extension που θα αναδείξει τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες, με έπαθλο εκτός από τα βραβεία και πολλά δώρα μεγάλης αξίας!

Η δυναμική του BB Congress 2018 έγκειται όχι μόνο στη μοναδικότητα του concept, αλλά ξεχωρίζει επίσης γιατί -προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- συμπυκνωμένη γνώση με πολλές LIVE επιδείξεις νέων και πρωτοπόρων τεχνικών από κορυφαίους και διακεκριμένους επαγγελματίες, που ξεχωρίζουν στην παγκόσμια σκηνή των BEAUTY EXPERTS!

Κάνε την εγγραφή σου και βρες όλες τις πληροφορίες εδώ: https://bbcongress.com/