Τί είναι το lashliner; Μπορώ να το κάνω και εγώ;

Τί είναι το lashliner; Μπορώ να το κάνω και εγώ;

"Lashliner" στο άνω και κάτω βλέφαρο

Βλέπω φίλες μου με τέλεια γραμμή eyeliner και ζηλεύω , άσχετα αν εγώ δεν τους το λέω. Τα μάτια τους είναι αμυγδαλωτά και ερωτικά ενώ τα δικά μου κάθε φορά που βάζω eyeliner όποια τεχνική κι αν ακολουθήσω ποτέ δεν είναι απολύτως ίσια και βέβαια σε κάθε μάτι έχω τραβήξει τη γραμμή και διαφορετικά.
Επίσης, όταν βιάζομαι μουτζουρώνομαι, νευριάζω και για να αποφύγω τους επιπλέον πειραματισμούς μονίμως φεύγω σαν την τρελή με το ένα μάτι αψεγάδιαστο και το άλλο στο κακό του το χάλι. Και αναρωτιέμαι τί φταίει; Τόσο ανάξια είμαι στο να κάνω μια τέλεια γραμμή eyeliner;

Απαντώντας στο ερώτημά σας θα λέγαμε πως 8 στις 10 γυναίκες όταν βάφονται μόνες έχουν δυσκολία με τη γραμμή του eyeliner. Επιπλέον όταν βιαζόμαστε και δεν έχουμε σταθερό χέρι είναι πολύ φυσικό να παθαίνουμε ατυχήματα και το αποτέλεσμα να μας αδικεί.

Με την τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ και τη μέθοδο του lashliner, όλα τα προβλήματα θα εξαφανιστούν μονομιάς. Αν απευθυνθείτε σε μια έμπειρη επαγγελματία PMU Artist αφού μελετήσει τη μορφολογία του προσώπου σας και το σχήμα των ματιών σας θα σάς προτείνει μέσω ενός δοκιμαστικού ( με μολύβι) τη γραμμή που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Αν σάς αρέσει, αμέσως μετά θα τοποθετηθεί στο βλέφαρο αναισθητική κρέμα προκειμένου η όλη διαδικασία να είναι εντελώς ανώδυνη.
Με τη μέθοδο του lashliner το μάτι σας μεμιάς θα δείξει μεγαλύτερο και πιο ερωτικό. Αν μάλιστα, συνδυάσετε την εν λόγω τεχνική με ελαφρά σκίαση των ματιών, ημιμόνιμο μακιγάζ στα βλέφαρα, τοποθέτηση βλεφαρίδων και ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών θα είστε για πάντα όμορφες, βαμμένες και sexy.

Νομίζετε, άλλωστε, πως όλες οι ηθοποιοί και τα μοντέλα που ποζάρουν δήθεν μόλις έχουν σηκωθεί από το κρεβάτι τους φρέσκιες και λαμπερές είναι άβαφες; Φίλες μου όσο όμορφες και να είμαστε χρειαζόμαστε μια έξτρα ώθηση λάμψης στο πρόσωπό μας και αυτό αποτελεί κοινό μυστικό.
Μεμιάς θα αισθανθούμε καλύτερα με τον εαυτό μας, θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και βέβαια θα αποκτήσουμε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση ή την οικογένειά μας. Αυτό το μισάωρο για ένα πλήρες καθημερινό μακιγιάζ γιατί να μην το διαθέσετε σ΄ αυτούς που αγαπάτε;

Η όλη διαδικασία, απαιτεί να διαθέσετε αρκετή ώρα για κάθε συνεδρία. Δεν είναι ανάγκη να προβείτε απαραίτητα σ όλες τις τεχνικές την ίδια στιγμή ή και να τις κάνετε όλες. Απλά εντάσσοντας το lashliner στη ζωή σας θα διαπιστώσετε πόσο η καθημερινή φροντίδα του μακιγιάζ θα είναι πιο απλούστερη και το αποτέλεσμα επαγγελματικό που από μόνη σας θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το άγχος του ημερήσιου μακιγιάζ και μου λένε πως έχουν προβεί στην ημομόνιμη τεχνική του lashliner.

Το lashliner, η διακριτική μαύρη γραμμή μέσα στις βλεφαρίδες θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να δείχνουν πιο πυκνές, ενώ κανένας δεν θα παρατηρήσει ότι το έχετε κάνει.