Τι είναι το “Powdered Eyebrows”;

Τι είναι το “Powdered Eyebrows”;

Είναι βέβαιο πως θα έχετε ακούσει ή και διαβάσει σε ξένα περιοδικά Life style σχετικά άρθρα. Με τη μέθοδο “Powdered eyebrows”, επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα πιο φυσικό και με διάρκεια μικρότερη από τις κλασσικές τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ , που εφαρμόζουν τα ινστιτούτα.

Αυτό, οφείλεται στο γεγονός ότι για την εν λόγω τεχνική χρησιμοποιούνται ειδικές χρωστικές με διάρκεια “ζωής” μέχρι έξι το πολύ οκτώ μήνες . Συνήθως, χρειάζεται να επαναλαμβάνεται συχνότερα καθώς η χρωστική ξεθωριάζει πιο γρήγορα (ειδικά σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις). Είναι ιδανική επιλογή για όσες έχουν από φυσικού τους πλούσια φρύδια και επιθυμούν γέμισμα και σχήμα. Γνωρίζουμε ότι το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια μεγάλη απόφαση για αυτό, η συγκεκριμένη τεχνική είναι νούμερο ένα επιλογή για τις πιο αναποφάσιστες.

Επίσης, προτείνεται στις επιδερμίδες που είναι ώριμες το περίγραμμα των φρυδιών δε παραμένει πάντα στην ίδια θέση λόγω της φυσικής πτώσης. Το ίδιο συμβαίνει και στις πολύ νέες /ους επειδή το δέρμα αναπλάθεται πολύ γρηγορότερα.

Η εφαρμογή “Powdered eyebrows» πραγματοποιείται προς το παρόν στην Ελλάδα μόνο στα 2 κέντρα Your Permanent Beauty Expert.  Απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες που θέλουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και θέλουν να προβούν σε ένα είδος δοκιμής, πριν αποτολμήσουν μια τεχνική μεγαλύτερης διάρκειας.