Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ μιας γυναίκας με Ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Τι πρέπει να περιέχει το νεσεσέρ μιας γυναίκας με Ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Η ζωή της γυναίκας που έχει κάνει Ημιμόνιμο μακιγιάζ και extension βλεφαρίδων είναι πολύ πιο εύκολη. Γιατί; Πολύ απλά επειδή δεν χρειάζεται να βάφεται και να ανανεώνει το μακιγιάζ της. Ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προτεραιότητα δίνουμε στην κοινωνική μας ζωή και αυτό που έχει σημασία είναι αν θα προλάβουμε να δούμε όλους τους φίλους μας και όχι αν έχουμε «μουτζουρωθεί»!

Έχοντας αναδείξει τα βασικά σημεία του προσώπου σου, δηλαδή τα φρύδια, τα χείλη και τα μάτια, έχεις αμέσως δημιουργήσει ένα γοητευτικό κάδρο. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζονται πολλά προϊόντα για να είσαι κομψή.

ΜΌΝΟ με αυτά τα 4 καλλυντικά θα είσαι απόλυτα περιποιημένη και sexy:

1. Το Α και το Ω μιας υγιούς εικόνας είναι η καλή ενυδάτωση. Έτσι,αυτό που πρέπει απαραίτητα να έχει μια γυναίκα πάντα μαζί της είναι μια αποτελεσματική ενυδατική κρέμα. Με αυτό τον τρόπο δίνει στην επιδερμίδα της τα συστατικά που χρειάζεται για να είναι συνεχώς λαμπερή.

2. Ακόμη, η αντηλιακή προστασία είναι εξίσου μεγάλης σημασίας. Ο υψηλός δείκτης προστασίας σε συνδυασμό με τα υποαλλεργικά συστατικά του αντηλιακού αποτελούν την ασπίδα που χρειάζεται κάθε γυναίκα.

Η νέα σειρά των δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων Heliocare με υψηλή φωτοπροστασία, με ή χωρίς χρώμα και κάλυψη make up είναι πάντα διαθέσιμη στο Your Permanent Beauty Expert σε προνομιακή τιμή!

3. Για να ολοκληρώσεις το καλοκαιρινό σου look επίλεξε ένα φρουτένιο lip balm που θα διατηρεί τα χείλη σου απαλά και φωτεινά.

4. Τέλος, ένα bronze ή ρουζ highlighter  για το πρόσωπο για να δείχνεις επιμελώς λαμπερή και εκθαμβωτική κάθε στιγμή.

Είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι για να κάνεις Ημιμόνιμο μακιγιάζ και μια απλή συζήτηση με τις Ειδικούς του Your Permanent Beauty Expert θα σου δείξει γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις άμεσα. Γλίτωσε χρόνο και κόπο και ανέδειξε τη φυσική σου ομορφιά πάντα με την καθοδήγηση των καλύτερων του κλάδου!