Τι ξέρετε για την παγίδα και τους κινδύνους των 50€ για το ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Τι ξέρετε για την παγίδα και τους κινδύνους των 50€ για το ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Ίσως και να έχουν πέσει στην αντίληψή σας πολλές ύποπτες προσφορές για υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ με κόστος μόλις τα 50€, ως τελικό κόστος υπηρεσίας. Πράγματι, σε πρώτο χρόνο, ακούγεται πολύ δελεαστικά χαμηλή κι ενδιαφέρουσα η τιμή και ίσως μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε να αξιοποιήσετε μια τέτοιου τύπου προσφορά.

Όμως, όπως δε θα πηγαίνατε να βγάλετε το δόντι σας σ’ ένα ινστιτούτο ομορφιάς γιατί θα το κάνουν με το 1/3 της τιμής του γιατρού , έτσι δε θα πρέπει να εμπιστεύεστε με κλειστά τα μάτια προσφορές χαμηλού κόστους.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια τεχνική υπηρεσία ομορφιάς που για να γίνει σωστά χρειάζεται μια έμπειρη PMU Artist, τη λήψη και ανάλυση του ιατρικού σας ιστορικού,  ένα καθαρό κι αποστειρωμένο περιβάλλον, χρωστικές πιστοποιημένες όπως της ΒΙΟΤΕΚ κι όχι από τρίτες χώρες, εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, συντήρηση των μηχανημάτων και βέβαια βελόνες μιας χρήσης που θα ανοιχτούν μπροστά σας.

Όλα τα προαναφερθέντα, έχουν ένα υψηλό κόστος επένδυσης κι όπως αντιλαμβάνεστε προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει  να μην ελλοχεύει κινδύνους  θα πρέπει να λάβετε στα υπόψη τη συμβουλή –παρότρυνσή μας.

Σε αντίθετη περίπτωση οι κίνδυνοι είναι αρκετοί κι ίσως αναγκαστείτε στο τέλος να πληρώσετε ένα δυσανάλογα μεγάλο τίμημα για να διορθώσετε τη λάθος και παρορμητική  επιλογή σας.

Μπορεί να πάθετε μια μόλυνση ή αλλεργία από την τοξικότητα μη πιστοποιημένων χρωστικών, να μολυνθείτε από μη αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσης ή από μικρόβια που δε φαίνονται με γυμνό μάτι ή το αποτέλεσμα να μην είναι ικανοποιητικό. Επίσης, θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως υπάρχουν χρωστικές που δεν απορροφούνται σωστά ή αλλάζουν χρώμα εν καιρώ.

Βλέπετε η εμπειρία μιας  PMU Artist, η συνεχής ενημέρωση  σε νέες τεχνικές και τα αρίστης ποιότητας μηχανήματα είναι αυτά που καλείστε να πληρώσετε στη σωστή τιμή και όχι σε τιμή «παγίδα».

Είναι προτιμότερο να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να περιμένετε να μαζέψετε το ποσό των 2 συνεδριών που θα χρειαστείτε παρά να κλαίτε μπροστά σ’ έναν καθρέφτη τα χρήματά σας και το ολέθριο αποτέλεσμα. Η ρήση το ακριβό είναι και φθηνό εδώ ισχύει και θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά στα υπόψη σας!